Tøjsortering

I dag tog jeg mig sammen og fik ryddet ud i min garderobe med hård hånd. Mit tøjskab har længe været en ulykkelig sammenblanding af ventetøj og almindeligt, men gammelt træt tøj - det meste af det, der ikke er ventetøj er tilbage fra før jeg blev gravid med Ida og det meste er jeg ærlig talt træt af at kigge på. Så med gårsdagens gode nyhed fra SKAT.dk har jeg fået taget hul på min mission: nyt liv til garderoben. I dag sortering og udsmidning, herefter det sjove; indkøb af nyt!

Pose og sæk med ventetøj, der nu kan sendes videre til mere værdigt trængende veninder.
Sæk med tøj, der skal doneres direkte til den nærmeste tøjcontainer.

5 kommentarer

 1. Hvor dejligt. Held og lykke med den lækre del ;)

  SvarSlet
 2. Lækkert at shoppe nyt. Håber du viser dine køb:-)

  SvarSlet
 3. Fedest! Det bliver alletiders at købe nyt ;-)

  I øvrigt: det er klar værd at overveje at aflevere tøj til kvinde-krisecentre. Her i Odense står centrene og mangler tøj til de kriseramte kvinder og børn. Også legetøj, børnebøger og lign. er de glade for at modtage. Desværre er økonomien også blevet meget stram for kvindekrisecentrene, og pengene kan sagtens bruges bedre end på tøj til kvinderne og deres børn.

  SvarSlet
 4. Rosanna, ja det må jeg da lige overveje. Ved der er nogle steder på Vesterbro, der også samler ind og nu vi har bil er det jo noget nemmere at komme omkring med en stor sæk tøj :-)

  SvarSlet