Ren, fin og stiv i betrækket


Ja det er altså ikke en beskrivelse af mig selv, men af vores Voksipose-betræk efter jeg har vasket og rullet det. Har lyst til at skrive, at den nu er som nyt, men ved det faktisk ikke for har købt den brugt.

Da vi fik Ida var denne Voksi-model nemlig udgået, men det var så absolut den jeg ville have, da jeg længe inden jeg blev gravid havde udset mig dette betræk som særligt lækkert. Desuden synes jeg ikke Voksi har leveret noget tilsvarende fint betræk siden.

Så havde jeg ikke med møje og besvær fået skaffet mig en pose med dette betræk, var jeg nok også hoppet med på bølgen af hjemmesyede betræk som dukker op rundt omkring. Nok også netop fordi jeg havde så meget besvær med at opstøve denne Voksipose, så holder jeg så meget mere af dette betræk.


Storesøster Ida synes også stadig den er fin at ligge i og lege med.

11 kommentarer

 1. Åh den er nemlig bare så lækker i det betræk!
  Vi har en "kedelig" brun udgave, men jeg glæder mig nu alligevel til den skal i brug når det bliver koldt nok (vi venter en lillesøster til sommer)..

  SvarSlet
 2. Har selvsamme fine betræk, og er bare super glad for den. Så fint og tillykke med at du fik fat i den.

  SvarSlet
 3. Og jeg har også det skønne retro betræk på min voksi og jeg e l s k e r det!
  Da jeg ventede min ældste datter i 2008 var det også udsolgt alle vegne, da det kom i 2007. Så vi havde fået det i sort med striber indeni, men så fandt jeg den i retro på en hjemmeside efter flere måneders søgen og så havde jeg pludselig to voksiposer;) men babysam var flinke og tog den sorte retur (den var købt hos dem og jeg havde ikke brugt den endnu, da Emma ikke var født endnu).

  Måske jeg skulle gå ned på vaskeriet og rulle den, når jeg engang får taget mig sammen til at vaske den!?! Gør man det i våd eller tør tilstand? spørger en total rulle novicer;)

  Kh

  Ps. Retrobetrækket var ret sprødt, da den var ny og det er måske det man får frem igen ved at rulle den?

  SvarSlet
 4. C; Ja der er noget over at tage ting i brug igen til en lille ny. Jeg har også glædet mig over at få et vinterbarn denne gang, så Voksi'en kunne tages i brug fra starten af.

  Frk. Ranke; Ja det er bare det fedeste betræk - tænk at man kan have så mange følelser for et betræk, he he :-)

  Mille; Ja jeg rullede den i våd tilstand, ved ikke om det er måden at gøre det på, men tror det. Det er vist som et tørre-alternativ. Der er varme i vores rulle, så det gjorde det lidt hurtigere at tørre, når nu det ikke må komme i tumbleren.

  SvarSlet
 5. Afgjort den flotteste Voksi ever!!
  Jeg har den også og købte den faktisk helt tilbage i 2004, da Rasmus var et halvt år gammel.
  Jeg så den på Voksi's hjemmeside og fik Babysam til at bestille den hjem, selvom den dengang slet ikke var en del af deres sortiment.
  Nu er det dermed tredje gang jeg har den i brug og jeg er på ingen måder træt af den! Elsker den :-)

  Ville dog ønske at jeg lige havde en strygerulle den kunne få en tur i :-)

  Kh Ulla.

  SvarSlet
 6. Jeg tilslutter mig koret... Hvad man ikke gør, når man først er forelsket i en bestemt ting. Og jeg også bare elsker dette betræk og fik først lyst til en voksi, da jeg så det.

  Tjek i øvrigt Foraeldremanualen.dk - du er tilføjet vores blogliste ;-)
  /maria

  SvarSlet
 7. utrolig lekkert trekk!
  jeg har det samme, og jeg var på voksi fabrikken og plukket ut en av de aller første som ble sydd!
  kjærlighet ved første øyekast!
  "oppfinneren" av voksiposen er nemmelig en av mine nærmeste naboer, og fabrikken er bare en par minutter unna meg. stolt over at dette flotte produktet kommer her fra bygda mi :)

  SvarSlet
 8. Hvor er jeg misundelig på dig! Har den kedelige brune model :/ men har planer om at sy mit eget til den :D

  Kh

  Sasha

  SvarSlet
 9. Det er jo SÅ fint det betræk. Jeg har et af de nye slags og selv om det ikke kan måle sig, er mit nu også ganske fint. Men det er blevet endnu finere da jeg lurede inde på Voksi's hjemmeside og fandt nye binde-tekniker. OG det der kaldes new-born skulle du virkelig prøve - tænker, at dit betræk så for alvor ville komme til sin ret, fordi inderstoffet bliver mere synligt. OG derudover er det en lækker måde at putte baby på!
  Se her: http://www.voksi.com/view_video.php?id=21

  SvarSlet
 10. må jeg låne billedet af din voksi...
  jeg har valgt at sætte mn til salg men desværre er mit kamera stået af ligesom jeg vil sætte annoncen på nettet?.
  vi har også været super glade for vores :-)

  lene

  SvarSlet