Nu strikker jeg i stedet

Da jeg gik hvileløst rundt og ventede på at få veer her for en måneds tid siden, fandt jeg noget lækkert Alpaca-garn som jeg købte nogle nøgler med hjem af. Jeg vidste ikke helt, hvad de skulle bruges til, men tænkte noget med granny-stripes eller måske én stor oldemor-firkant, der skulle gøre det ud for et lille babysvøb. Men det blev bare ikke rigtig godt og undervejs kunne jeg godt mærke, at det aldrig ville blive noget jeg ville blive rigtig glad for.

Maven og hækletøjet som det tog sig ud om aftenen inden vi tog til hospitalet.
Så efter jeg havde født og igen fik lidt ilt og tankevirksomhed tilbage til hovedet, besluttede jeg mig for at strikke af garnet i stedet. Et lille babysvøb i bedste royale stil. Jeg strikker hver gang jeg kan se mit snit til det og det har hurtigt taget form. Jeg har ellers længe været mest til at hækle ting, men har her på det sidste virkelig fået gang i og mod på strikketøjet. Der skal selvfølgelig nok komme billeder af det helt færdige resultat.

Strikketøjet som det tager sig ud i dag.

3 kommentarer

 1. Det er nogle rigtig dejlig farver. Jeg kan være væelsindet (staves?) mellem at hækle og strikke. Jeg har ofter mange sæt i gang.

  SvarSlet
 2. Hvor ser det fint ud!
  Og det er da også meget rart at strikke:)

  SvarSlet
 3. Det bliver garenteret super flot:-) Skøn farve... Jeg har en give away som nok er mest pige-farvet.
  Måske du har lyst til at være med :-) ?? KH Christina.

  SvarSlet