Mine 2 tidsrøvere


Mine dage bliver for tiden i høj grad fyldt ud af disse 2 dejlige tidsrøvere. Det er efterhånden blevet hverdag at være en familie på 4 og selvom det selvfølgelig godt kan spidse lidt til en gang i mellem og føles lidt hårdt, så synes jeg nu mest det bare er rigtig dejligt. Og hvis jeg - i al beskedenhed - skal sige det selv, så er jeg (også) ret sej til at være mor til 2. Det handler bare om at have en fed energi, som jeg hørte Susanne Bjerrehus udtale i et eller andet program, der bl.a. handlede om at være mor. Så det vælger jeg at have, altså den fede energi og så går det hele ligesom meget nemmere, især i kombination med min nye bedste ven; Kaffen. (Og så selvfølgelig manden, min faste daglige voksenkontakt.)

Men, helt seriøst, der er nu noget om det med ens mentale indstilling til tingene, der virkelig kan gøre en forskel både i den ene og den anden retning. Og selvom det kan være med noget sammenbidte tænder man prøver at overbevise sig selv om, at man har en fed energi, når man ligger på køkkengulvet og tørrer havregryn op, mens den mindste vræler og den ældste lugter af en ble der skal skiftes, så er man da nået så langt på den fede energi uden at brænde sammen og det er hurtigere at komme oven på igen bagefter. Det er i hvert fald min erfaring so far.

10 kommentarer

 1. Jeg gir dig helt ret med den "fed energi" - Det er også hvad jeg er kommet frem til..det hele handler om indstilling ;) Jeg er alene med min dreng på 6 mdr, det er tit jeg ville ønske jeg havde 2 ekstra hænder! Hvorfor er det lige man ikke få sådan nogle ekstra når man bliver moar?? ;)

  Kh

  Sasha

  ( er vild med den gynge! )

  SvarSlet
 2. Men sikken nogle skønne tidsrøvere. Nyd tiden de tager sammen med dig, den kommer ikke igen. :=)

  SvarSlet
 3. Åh jeg kan altså godt få røde knopper af iritation over Susanne Bjerrehus, når jeg fx. hører hende i monopolet. Hendes råd passer sikkert fint i hendes eget jetset liv, men at hun blåøjet tror at det kan overføres til alle andres situation... Der knækker filmen altså for mig. Men hvis Susannes fede energi - eller positiv indstilling - kan hjælpe dig i hverdagen, er det da sejt gået! Jeg kan levende forestille mig, at der er arbejde nok med to små børn.
  Men dejlige ser de nu ud, som de ligger der :o)

  SvarSlet
 4. De er bare så glade for hinanden de to. Så sødt. Er vild med din hynde..:-)

  SvarSlet
 5. Yes jeg kender til den fede energi som mor til to - forholdsvis ny mor til 2, men ikke så ny som dig:) Og der skal detundelyneme masser af energi til, når man har to små piger!
  Men tænk engang hvor meget lækkert man får fra to så små fantastiske væsener - og her tænker jeg ikke på havregrød flyvende gennem luften eller fyldte bleer;)

  Og de ser lækre ud de to som de ligger dér på "græsset" i deres sansegynge!

  SvarSlet
 6. Hej Mie,
  Jeg er også mor til to piger (4 og 6 år) Og de forstår virkelig også at trætte mig en gang imellem. Men derudover giver de mig også så meget energi og kærlighed, som jeg ellers ikke ville ha' fået, og det er endnu mere værd. Så ved man hvorfor man har valgt at få børn.

  Hvis man kan finde ud af at finde en balance med selv at give energi og opmærksomhed til andre, + (hvad også er meget vigigt), også at modtage det (hvad for nogle kan være svært) er livet meget nemmere og lykkeligere tror jeg.

  Vi bliver sat på prøve hele tiden, men sådan er det jo med alt. hvis det ikke skete, ville vores liv nok også blive alt for kedeligt?

  Men nok om det! Det var egentlig din fine gynge je faldt over. Hvor ser den bare skøn ud til dine piger. Ville ønske jeg havde sådan en da mine var små. Jeg er dog sikker på at de stadig godt kunne få en masse skæg med den. Ha en god dag og så vagt over din "fede energi". Den er guld værd.

  SvarSlet
 7. Hej Mie
  Det er så sandt, som det er sagt. Positive vibes ændrer verden omkring én. Thumbs up til dig for lige at minde os om det:-) Det ser godt nok hyggeligt ud, som dine to små piger ligger der og gasser sig sammen.
  Kh Iben

  SvarSlet
 8. Sikke et fantastisk indlæg! Det ramte lige hovedet på sømmet og lige ind i hjertet på mig!
  TAK!

  SvarSlet
 9. Tak for jeres kommentarer. Var lidt i tvivl om jeg fik det ønskede budskab frem eller bare kom til at lyde lidt for hellig. Men at dømme på i hvert fald jeres kommentarer, har jeg vist fået mit budskab igennem.

  Flere af jer har også kommenteret på gyngen og den kan jeg kun anbefale alle at have. Vi fik den da Ida var spæd og har haft stor glæde af den og også større børn der besøger os har fornøjelse af den.

  SvarSlet
 10. Nej, hvor det dog lyder velkendt. Tager dog mig selv i regelmæssigt at starte op med en "jeg-vil-være-rolig-fattet-og overskudsagtig"-attitude, men 5 minutters skrig og råben inde, en hund, der vælter lillesøster, spildt mælk, som trædes i og liiiige nogen, der falder over et eller andet, så er det lige som "hold op, allesammen" presser sig på :o) Den store (mine piger er 4 og 1) spørger mig indimellem "Moar, hvorfor tæller du?" :o)
  KH Sidsel.

  SvarSlet