Lidt nyt til garderoben

I går fik jeg ryddet ud i min garderobe og i dag kunne jeg komme de første nye beklædningsgenstande ind i den. Det føles rigtig godt og jeg er meget tilfreds med dagens køb. Jeg forsøger at gå ud fra "lidt men godt"-princippet og håber det vil gøre mig mere tilfreds med mit tøjudvalg end jeg har været længe. Der mangler stadig at forsvinde nogle graviditetskilo (+ de der kilo, man altid synes at have i overskud postgravid eller ej), men jeg måtte altså i gang med en ny garderobe nu og så må krop og tøj tilpasse sig hinanden hen ad vejen. Desuden er det heller ikke særlig motiverende for noget som helst, hvis jeg både går og føler mig for tyk og grim i tøjet samtidigt. Så tøjet er den kortsigtede løsning, hvorimod kiloene er mere langsigtet (desværre).Det første der fangede mit øje i dag var denne cardigan fra Nümph og det var selvfølgelig den meget pink ribkant jeg faldt for. Desuden har cardigans den lækre funktion for os ammende, at den lige er til at knappe op, når der er bud efter Nora Malkeko.Jeans er jeg stadig langt fra at være i form til, men et par bukser blev det alligevel til i stof der er fastere end jersey - meget tiltrængt efterhånden.Jeg fandt mig også et par fine støvletter fra Vagabond til brug her i den kommende overgangssæson. De er sådan lidt semi-fornuftige, med en noget lavere hæl end jeg ellers plejer at have på mine støvler, men uden at være helt så flade og fodformede som de graviditets-vinterstøvler jeg ellers sjasker rundt i for tiden. Og nogle gange har man lov at være heldig, for jeg var inde at kigge på dem for nogle dage siden, men valgte lige at tænke lidt mere over dem, og da jeg så kom tilbage for at købe dem i dag var de sat 30% ned!

8 kommentarer

 1. lækre køb! Og kender det kun ALT for godt det movitationen, efter fødslen er der bare intet som passer og det hjælper ikke at forlænge perioden med graviditets tøjet.. Er utrolig lykkelig for jeg nu kan klemme mig ned i mine "BC"(before child) jeans. yay! :)

  Kh

  Sasha

  SvarSlet
 2. Uh er vild med cardi'en, den ser lækker ud og praktisk:-)

  SvarSlet
 3. Wow nogle lækre ting du har fået. Meget imponeret over hvor hurtig og effektiv du er..:-) Super fine knapper på cardiganen.

  SvarSlet
 4. Lækre køb. Er da især helt tosset med den nye cardigan, men jeg elsker også tøj fra Nümph...

  SvarSlet
 5. Er vild med cardigan, men skoene er altså også superfine! Må jeg spørge hvor de er købt henne?
  VH Leila

  SvarSlet
 6. Oh ya jeg kender det også (har en 8 uger gammel søn) så alt med knapper, lynlåse og ja "hurtig adgang" er velkommeN - tror da lige jeg skal holde øje med den fine cardigan for den kunne da også godt få en plads i skabet hjemme fos mig :D

  SvarSlet
 7. Sasha; Glæder mig også til at hoppe i et par jeans igen uden der dannes "kødrand" hele vejen rundt ;-) Men indtil da, må der alligevel lidt pænt til garderoben.

  Julie; jep, den er både fin at se på og have på og er i en superblød kvalitet også.

  Vibeke; tak skal du have. "Hurtig og effektiv" - tja måske, men har jo også kasseret en stor del af mit gamle tøj og noget skal jeg jo have at tage på :-) Desuden har jeg ingen tålmodighed, når først jeg har taget en beslutning, skal den helst føres ud i livet hurtigst muligt :-)

  Louise; Tak det synes jeg også og går nu og afventer posten, der gerne skulle komme med flere lækre køb inden længe :-)

  Malene; Nümph er altså også blevet mit nye yndlingsmærke her inden for det sidste års tid. Synes altid de laver noget med nogle lidt skæve og fine detaljer.

  Leila; Ja og så var de endda sat ned med 30%. Jeg fandt dem hos Skoringen, men de er fra Vagabond så måske de også findes andre steder. Men de er fra vinterkollektionen, så måske der ikke er så mange tilbage af dem rundt omkring. Det var også derfor de var nedsat.

  Jeanette; ja bedst som man er ovre tøjkrisen fra graviditeten venter den nye udfordring med ammevenligt tøj.

  SvarSlet