Lapper lilla


Jeg har (blandt andet) fået brugt nogle timer i min weekend på at lave dette lappetæppe i kun lilla nuancer. Det er lang tid siden jeg sidst har lavet et lappetæppe i firkanter, så det var helt rart at vende tilbage til.  Enten skal det være til en gave ellers bliver det sat til salg. Jeg pønser nemlig lidt på at opbygge mig et lille lager af syede og hæklede pralerier til salg. Men lad os nu se, om tiden bliver til det.

Mens jeg har arbejdet på tæppet har jeg gået og skulet lidt til dette patchworktæppe, der bare ligger hånligt og venter på at få monteret pladevat og bagbeklædning. Men det driller og er meget stort at arbejde med, når der skal syes 3 lag sammen. Så det får lov at ligge og håne mig lidt endnu.

PS: DIY til sammensyning af lapperne kan du se lige her.

5 kommentarer

 1. Årh det er fint... jeg gider godt købe det hvis det ryger til salg :D
  Det vil være helt perfekt til lillesøster som kommer til sommer..

  SvarSlet
 2. Nej hvor er det fint Mie! Virkelig lækkert.

  SvarSlet
 3. Hvor er det bare flot, lækker farve og motiv kombination:-) Godt gået!

  Kh. Malene

  SvarSlet
 4. Hvor er det fint Mie. Synes altså det er lidt imponerende at du finder tiden til det. Jeg glæder mig også til at være lidt krea igen. Får helt lyst til at kaste mig over et lappetæppe nu.
  Kh Vibeke

  SvarSlet