Ingen panik - jeg syr et tylskørt!

Ida holder lang weekend på Falster hos mormor og morfar og jeg gik derfor og troede, at vi ville gå glip at Fastelavn i vuggestuen, og at jeg derfor ikke behøvede bekymre mig om fastelavnskostume før til næste weekend, hvor vi skal til fastelavn hos en veninde. Men, men da jeg hentede Ida onsdag eftermiddag hang der et stort opslag om tøndeslagning mandag morgen, hvor alle skal møde udklædte. Nå, ingen panik tænkte jeg, jeg ved, hvad jeg vil lave til hende, jeg skal bare lige have tyl og tid!Hele vores weekend er booket op af bryllup så jeg har i dag, efter jeg endelig fik Eva til at sove, klippet og syet mit aller første tylskørt. Og jeg skal hilse og sige, at tyl altså ikke er det nemmeste materiale at arbejde med, og da slet ikke i flere lag, men det er lykkes og der ligger nu skørt klar til mandag morgen og accesories er også på plads så Ida kan møde op og være klædt ud som "fiiin", hvilket hun selv synes er alle tiders (og da jeg heller ikke selv er forsager af glimtende prinsesseting, har jeg det helt fint med at iføre mit barn et lyserødt tyl-helvede).Skørtet er syet efter snitmønster til en rundskåret nederdel i 4 lag tyl med lidt forskellige længder. Sammensyningerne har jeg skjult med noget frynsebånd jeg fandt i Panduro og så er den blevet pyntet med mit hæklede hjerte.3 kommentarer

 1. Årh, hvor er det fint til en lille prinsesse, og super søde detaljer.

  Kh. Irene

  SvarSlet
 2. Det bliver da en yndig prinsesse der skal til tøndeslagning mandag :-)

  SvarSlet
 3. Det er rigtig fint. Så søde detaljer med hjertet og båndene.
  Tit er det heller ikke sjovt at være "for meget" klædt ud, så vil de bare have det hele af NU :)

  SvarSlet