Husmor-opdagelser


Jeg er ved at lægge vasketøj på plads (ja, en husmors små hjemlige fornøjelser vil ingen ende tage) og ved sammenlægningen af pigernes tøj, bliver det ret tydeligt, hvad der er yndlingstøjmærket herhjemme...

Og så har jeg opdaget strygerullen nede i vores vaskekælder (ja jeg gentager; en husmors fornøjelser vil ingen ende tage) og sådan en kunne jeg godt blive lidt forfalden til. Jeg vidste selvfølgelig godt, at den var dernede, har bare aldrig haft anledning til at bruge den. Men i dag blev jeg nød til at vaske betrækket til Voksiposen efter Eva kastede op i den i morges (helt klassisk, da vi var på vej ud af døren og stod med alt overtøjet på). Efter vask kørte jeg betrækket nogle gange gennem rullen og den er simpelthen blevet så glat og fin og lækker (igen). Gid man gad gøre det med alt sit tøj, eller i hvert fald sengetøj. Stofbleer kunne helt sikkert også blive meget lækre, hvis de kom igennem rullen. Mmhh, strygerulle...

8 kommentarer

 1. Holly's kløvermønster er også bare evigt lækkert. Det er også et af yndlingsmærkerne herhjemme :) Tror dog at Småfolk sniger sig ind på en førsteplads.

  God fornøjelse med strygerullen ;)

  Kh. Mirjam

  SvarSlet
 2. Elsker elsker elsker også Hollys! Kan dog ikke helt forstå meningen med de store kløvere... Og elsker at det holder FANTASTISK!

  SvarSlet
 3. Mirjam; Det er nemlig evigt lækkert. Har set et billede af min veninde som spæd i det originale kløverprint - ret hyggeligt. Jeg selv har faktisk kun haft købt et håndklæde fra Småfolk, selvom jeg synes de laver nogle fine ting, men tror også jeg ville have en masse af det, hvis jeg var drengemor.

  Finurligheden; Nej de store kløvere har jeg heller ikke helt lært at holde så meget af endnu, men de små tror jeg aldrig jeg bliver helt træt af :-)

  SvarSlet
 4. Åh Holly´s. Man kan godt putte drenge i noget af det, men Småfolk vinder vidst også her.
  Du hygger rigtigt på det der barsel, hva :)

  SvarSlet
 5. Husmoder; ja du kan godt glæde dig, barsel er meget bedre 2. gang - ikke at det var skidt 1. gang, men nu ved man lige fra starten hvad det går ud på :-)

  SvarSlet
 6. Jeg ville ønske at jeg havde en stryge rulle.. det er en genial opfindelse...

  SvarSlet
 7. Kan kun være enig både mht til Holly's og strygerulle. Er selv vokset op med en mormor og mor, der brugte sidstnævnte og sengetøjet føltes bare meget bedre. Det tog dog lidt overhånd, når trusserne også blev rullet, men ville dog gerne have arvet lidt af den strygetrang.
  Fra hende der ikke engang ejer et strygebræt:)

  SvarSlet
 8. Åh, når du nævner en strygerulle, så kommer jeg til at tænke på min tidlige barndom, hvor vi boede i lejlighed. I kælderen var vaskerum med stor stryge rulle, som min mor altid sad og kørte sengetøj, duge mm. igennem. Jeg tænker tit på den rulle, når jeg lægger nyvasketøj og krøllet vasketøj sammen :-)

  Hollys er og bliver også favoritten herhjemme selvom jeg har tre drenge. Elsker heldragterne og bodyerne til Alfred og til de store er bluserne så fine under veste eller under en kortærmet t-shirt. Og ja, det skal være de små kløvere.

  Kh Ulla.

  SvarSlet