Forsinket Fastelavnsfest

I weekenden var vi til en lidt forsinket Fastelavnsfest sammen med gode venner og alle vores efterhånden mange børn.Ida nød at få det fine skørt på igen og blev ekstra fin med de mange halskæder hun fandt på Kajsas børneværelse, som vi var hjemme hos og fejre Fastelavn.Det store tema i år var vist ballerinaer og pirater, ikke mindre end 3 af hver slags var med til festen, her er en af hver af dem, Ida og Theodor.Desværre blev jeg efter festen nedlagt af et ondt, ondt maveonde, der har holdt mig sengeliggende indtil i morges, hvor jeg igen er begyndt at føle mig lidt menneskelig. Jeg plejer ellers aldrig (7-9-13) at blive ramt af sådan noget og har ikke haft en lignende omgang siden jeg var barn, men ens immunforsvar bliver vist sat lidt på en ekstra prøve, når man selv får børn i institution. Ja, og nu skriver jeg "maveonde", men det kan jo også være der virkelig var gift i den grønne giftkage?

4 kommentarer

 1. Sikke dog en flot lille ballerinaer. Og mums til din giftkage, hehe :)

  Men god bedring til dig, hvis du ikke allerede har det meget bedre.

  SvarSlet
 2. ja man ved jo aldrig med kager:-) Hvor er de søde pigerne i deres udklædning. Vores yngste silke var suppermand og dragten var som klistret på hende i mange dage, kunne knap få lov at vaske den, hvilke var meget tiltrængt

  SvarSlet
 3. Natanja; Ja hun er så kær i sit skørt, der er altså noget ekstra kært ved små udklædte børn. Kagen har jeg ikke selv stået for, men lækker var den (nu får jeg mest kvalme af at tænke på den, fordi jeg blev syg kort tid efter jeg indtog den). Det går bedre med helbredet tak, men er stadig lidt mærket.

  Ras; Nej, det hedder jo en "giftkage" :-) Må nok lige for en god ordens skyld tilføje at piraten er min anden venindes dreng Theodor og ikke Kajsa som vi besøgte (kan godt se man kunne tro det var hende der var med på billedet). Så for forældrenes skyld må jeg hellere lige rette det :-)

  SvarSlet
 4. bedre sent en aldrig :) har selv en pige på næsten 5 år hun var også til noget fastalavns halløj ved sin far i weekenden.

  SvarSlet