Forårsklar kjole

Med en lille nyfødt i hjemmet er det min erfaring, at man meget let kommer til at slå mere eller mindre fast lejr i et hjørne af sofaen. Eva og jeg har i hvert fald været tæt på at lave permanente afmærkninger på "vores" pladser i sofaen, hvilket også har passet os begge to fint indtil videre og jeg har jo også haft mit sofavenlige strikkeprojekt at arbejde på, og Eva har kunne nyde at ligge og putte lige op og ned af sin mor. Men nu er vi ved at være klar til at flytte os lidt ud af sofasymbiosen og bruge nogle af hjemmets andre rum og faciliteter. I går fik jeg derfor brændt et par timer af i min systue og ud af det kom der en ny frisk forårskjole til Ida.


Den er syet i det lilla polkaprikkede stof som jeg også har brugt som bagbeklædning på Evas sengerand. Det er også fra stofrester fra sengeranden, at jeg har klippet de 3 ugler ud som jeg har applikeret foran på kjolen. Ida er nemlig blevet ret glad for at have ting på tøjet som hun kan sige hvad er og ugler er et af de helt store hit for tiden.


Os' mig, os' mig, bjæffede Ida, og så måtte Ida og Eva også lige med på et billede.

Den er syet med orange tråd og ligeledes orange skråbånd for neden og som bindebånd i ryggen. Ved ærmerne og i halsåbningen har jeg syet smock. Jeg er blevet helt tilfreds med resultatet og Ida virkede også glad da hun så den, men har ikke haft den på endnu.

8 kommentarer

 1. SKØN skøn kjole! Og så fint prikket lilla stof - hvor er det fra?

  Dejlige piger du har dig!

  Smil fra Mia

  SvarSlet
 2. Tak skal du have Mia :-) Stoffet er fra Malika og Rosa.

  SvarSlet
 3. SÅ fint.. hvor er det dejligt, når man får lavet den slags.. og herlige piger.. :)

  SvarSlet
 4. Meget mærkeligt.. du fik simpelthen en komemntar uden tekst..??!
  Skrev at det var en fin fin kjole og herlige piger.. :)

  SvarSlet
 5. Det er fint Mie.. kan godt lide detaljen i halsen.. lidt pynte fint.. I like.. kram fra C

  SvarSlet
 6. Det er så fint med de ugler! Den kan du godt prale med :)

  SvarSlet
 7. Rigtig sød kjole!! Ugler hitter også herhjemme i øjeblikket (og pingviner;o)). Applikationer er bare et must ifølge min prinsesse!!

  SvarSlet
 8. Hej !
  Det er en MEGET sød kjole du har syet, -så flotte ugler, som jo er meget populære.
  Venligst Rannvá

  SvarSlet