Børnetøjssortering


Nu hvor jeg har haft gang i sorteringen af mit eget tøj, burde jeg også tage fat på baby- og børnetøjet. Vi har flere poser stående af arvet, lånt og returneret tøj fra Idas babytid. Derudover har jeg bunker liggende af det tøj Ida, og nu også Eva, netop er vokset ud af og en lille smule arvet tøj som venter på at Ida kan passe det. Det er en evindelig sorteringsproces med det børnetøj, når de nu er så frække at vokse så hurtigt ud af det, de der små børn. Og det er ikke blevet mindre kompliceret af, at der nu er tøj til 2 forskellige størrelser at holde styr på. Men jeg forsøger at holde det så simpelt og overskueligt som muligt, og selvom det måske både kan virke banalt og måske en smule autistisk, så virker det altså at sætte små skilte op på tøjhylderne som vist på billedet herover (desuden slipper jeg også for, at skulle dirigere manden rundt i tøjet, når det er ham der står for påklædningen).

Men altså, post'its hjælper jo ikke meget på de poser af tøj, der lige nu ligger og venter på sortering. Måske det bliver i morgen. Ellers er der også altid i overmorgen...

8 kommentarer

 1. åhhh ja sortering af børnetøj, der er næsten ikke noget værre hvis altså du spørger mig ;o)

  SvarSlet
 2. Nej, og det stopper bare aldrig. ! uge efter man lige har taget den helt store omgang, kan man starte forfra på en ny bunke - sådan føles det i hvert fald tit.

  SvarSlet
 3. Åh ja, kender det alt alt for godt. Vi har også det meste af kælderen fyldt af sække med børnetøj der skal sorteres, og enten ud eller ind af huset.. Der er altid i overmorgen ja, hurra for det!

  SvarSlet
 4. Haha, da vi flyttede ind i vores hus var der klistermærker med info på ALLE hylder i alle skabe! Så det er nok en god ide :-)

  SvarSlet
 5. Ha! Sådan ser vores skab også ud. Jeg har også post it´s med "for stort til Ida", "For småt til Ida" (= klar til lillesøster Maja, når hun vokser lidt) osv osv. Det tager en HULENS tid, men det er skønt, når man har overblikket og ikke skal stå og rode i bunker, så keep up the good work! :o)

  SvarSlet
 6. (og alligevel så går der rod i det, når Hr. Mand skal lægge tøj på plads, for han kan ikke kende forskel på, om det er det ene tøsebarns tøj eller det andet - MÆND! :-D Men det er jo dejligt, at han i det hele taget GØR det - det skal der selvfølgelig også sættes pris på)

  SvarSlet
 7. Hej Mie. Hvor er jeg glad for, at jeg kiggede forbi din blog. Den er meget inspirerende, éen blog jeg bestemt gerne vil følge.

  Hav en herlig dag/ Lone Margrehe

  SvarSlet
 8. Ih, har selv lige været igang og jeg er ingengang blevet mor endnu. Men med under 3 uger til termin skulle der styr på tøjet. Det jeg selv har købt og arve tøjet, fordelt efter størrelser. Det tager tid at finde et system og jeg har allerede lyst til at lave systemet om;-)

  SvarSlet