Bling Bling Katjing!


Sidst i min graviditet måtte jeg sige farvel og på gensyn til min vielsesring, fordi jeg fik så meget vand i kroppen. Det skrev jeg om her, hvor jeg også luftede, at der nok ville komme en 3. sten i ringen, når Eva var blevet født. Det er nu sket og jeg har endelig, endelig fået min ring igen.

Der sad i forvejen 2 hvide brillianter i ringen, 1 fra vores bryllup og 1 for Ida. Planen var, at der denne gang skulle sættes en pink brilliant i ringen i samme størrelse som den for Ida. Men da jeg første gang kom ind for at hente den, havde de i stedet sat endnu en hvid sten i. Så den måtte laves om og jeg måtte have tålmodighed lidt endnu. I dag fik jeg så besked om, at den var blevet lavet, så manden og jeg trillede på barnevognstur ind til guldsmeden (manden har barsel hver onsdag). Og juhu en pink brilliant var at se, næh hør hov, 2 pink brillianter og kun 1 hvid tilbage! Nå, men vi besluttede os for, at med 2 piger giver det god mening med en pink sten for dem hver - og faktisk havde jeg også tidligere ønsket, at jeg havde tænkt på at få en farvet sten dengang jeg fik sat den i for Ida. Så egentlig ingen skade sket, vi fik 2 farvede sten for 1 stens pris og jeg er rigtig glad for min "nye" skinnende og polerede ring. Men alligevel, hvor svært kan det være at forstå en bestilling på 1 stk. pink brilliant i ring?

I julegave fik manden en makrolinse til vores kamera og jeg har for første gang leget lidt med den til fotografering af ringen. Det kræver vist lige lidt øvelse at arbejde med sådan en linse, men her er mine første resultater. Guldet i ringen ser pludselig meget mere slidt og hakket ud, når man sådan kommer helt, helt tæt på.
4 kommentarer

 1. Hej
  Hvor er den bare super fin din ring. Har selv gået og tænkt tanken om 2 sten for hver af vores piger. Må jeg spørge om hvor du har fået lavet det og evt. en pris hvis du vil ud med det??:-)
  Forårs hilsner Mette

  SvarSlet
 2. Super fin ring - har selv en med en enkel diament i...men kanskje det kommer en til snart ;)

  SvarSlet
 3. IIhhh hvor er den blevet fint... min vielsesring er i rødguld og til brylluppet fik jeg 3 hvide sten i og da vi kort efter blev forældre, overraskede min mand mig med en blå sten som symbol på vores søn.... jeg syntes det er så smuk en tanke, og dejligt at altid have "ham" med mig ;0)

  SvarSlet
 4. Ej, den er fin! Synes det er en sød historie, der følger med den ring. Tingene bliver ikke altid som planlagt, og det ender nogle gange bare med, at de så betyder endnu mere :)
  Jeg har en bekendt, hvis efternavn stammer fra en stavefejl af præsten. Derfor hedder hendes mormor og efterkommerne deraf ikke det samme som mormorens 8 søskende:)

  Knus

  blomstertankerogoreringe.blogspot.com

  SvarSlet