Aftryk af Eva


Det var lidt noget gris og Eva er stadig lidt grøn mellem tæerne, men nu har jeg fået et fint aftryk af 5 baby-tæer og 5 baby-fingre. Nu skal de bare klippes ud og limes ind i den babybog jeg er i gang med at lave til Eva.

Den bliver nogenlunde magen til den jeg har lavet til Ida. Den fik jeg færdiggjort mens jeg var gravid og du kan se den lige her. Jeg har også fået bestilt billeder til fremkaldelse fra den første tid med Eva. Egentlig mærkeligt, at nu hvor alt er digitalt og det er meget nemmere end tidligere at få fremkaldt sine billeder, så er det mere og mere sjældent, at man husker at gøre det. Det er selvfølgelig også nemmere at få det gjort, når man har et formål til billederne, og det har jeg lige nu med Evas babybog.

7 kommentarer

 1. Hvor ser den fin ud. Jeg burde egentlig få lavet Silas' færdig og komme i gang med lillesøsters, ups...

  SvarSlet
 2. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

  SvarSlet
 3. ja, sikke nogle fine bøger. Så er der os andre ( eller i hvert fald mig) der idag er sprunget over hvor det kreative gærd er lavest og har købt denne:

  http://www.g.dk/bog/bamse:-saa-saa-man-lige-mig---babys-foerste-aar-katrine-hauch-fausboell_9788711429235

  Sig endelig til hvis du mangler "nye emner" til Evas bog, min nyindkøbte bog indeholder mange sjove sider...

  SvarSlet
 4. Hvor er det fedt. Men ret imponerende. Vi har lavet fodaftryk flere gange, men når vi er fået i gang med hænderne er det blevet helt slemt. Den lille prut vil ikke åbne hånden. så det bliver bare til store pletter..:-)

  SvarSlet
 5. Julie; ja håber ikke der bliver sparket for meget til den dårlige samvittighed :-)

  Gry; den må jeg se for lidt ekstra inspiration.

  Vibeke; Ja der blev også kæmpet imod at åbne hånden her, men morens stædighed og viljestyrke var alligevel størst :)

  SvarSlet
 6. Jeg havde samme problem med hånden, men postede selv et indlæg så sent som i går med aftryk af Frejas fødder :)

  SvarSlet
 7. Uh jo kan godt mærke den dårlige samvittighed men er nu altid godt med et sundt lille spark i popoen, eller skal vi kalde det inspiration til at komme igang :)

  SvarSlet