6 uger gammel

Eva bliver 6 uger i dag og mere og mere skøn og kær for hver eneste dag. Hun er så småt begyndt at opdage, at der er en verden omkring hende og at den ikke kun består af hende og mig. Hun kan derfor også så småt begynde at blive underholdt af lidt legetøj.

Hun vil dog stadig helst være oppe hos nogen og allerhelst sin mor (som hun har fået øje på her på det sidste billede). Det er okay og egentlig også ret hyggeligt, når bare man husker, at man skal nyde det, for lige pludselig og inden ret længe er det slut med det.

I går var vi, lidt forsinket, til 5-ugers tjek hos lægen. Eva var ikke lige den mest villige baby til at vise sine evner udi nakkeøvelser, hvilket blev påtalt lidt af lægen. Jeg mente nu godt, at Eva kunne gøre det bedre, så i dag har der været bootcamp i nakketræning og se lige, hvad min baby kan præstere:


Det er dog ikke uden grund, at det lige er på dette område, at lægen slår ned. Det er vigtigt for babyer at lære at ligge på maven. Læs selv her hos Frk. TingelTangel. Og mens baby træner at ligge på maven, kan mor jo træne sine lige så vigtige knibeøvelser... og så ikke mere løftet pegefinger her fra for nu.

8 kommentarer

 1. Hvor er hun bare en lille lækkermås... :o)

  SvarSlet
 2. Hun er bedårende og så stor hun er blevet.

  SvarSlet
 3. Åh, hvor er hun dejlig! Vi maveliggetræner også på livet løs.

  SvarSlet
 4. Vildt hun allerede er 6 uger den lille charmetrold :-)

  SvarSlet
 5. Hvor er hun bare dejlig... :))
  Tiden flyver bare afsted med småfolk i huset...
  Har selv en på snart 6 mdr. og synes at det var lige i går at jeg fødte hende... :)

  Ha en skøn weekend...

  Kram fra Stine..

  SvarSlet
 6. Ih hvor hun kan - og sikke fantastisk dejlig hun altså ser ud!

  SvarSlet