Vente, vente, vente

Ja, så oplever jeg så også at gå over tid. Havde termin i går og er mildest talt skuffet over ikke at have født endnu. Alt er klar, krop såvel som sind, mangler bare lige de sidste rigtige veer til at sætte skub i det hele. Jordemoderen skønnede i går, at lillesøster nu er en basse på knap 4 kilo og havde fuld forståelse for min iver efter at få hende ud, da hun så rigtigt konstaterede, at der jo snart ikke er plads til mig længere.Men ikke mere snak om manglende veer i dette indlæg, da jeg lige nu finder emnet alt for deprimerende. Er i stedet ved at sy et nyt sæt sengetøj til Idas juniordyne i dette skønne, skønne grønne Mitsi-print fra Liberty. Tænkte hun også skulle have sådan et lækkert sæt, når nu lillesøster får et babysæt i den røde Mitsi. Desuden har Ida kun ét sæt sengetøj til sin juniordyne, hvilket virker helt absurd i forhold til, hvor mange forskellige betræk hun havde/vi har til babydynen.

15 kommentarer

 1. Stakkels dig sådan at gå og vente, kan godt forstå det ikke lyder så sjovt når man bare er klar til baby kommer ud.
  Hvor er mitsi dog bare smuk i den farve! :)

  Kh

  SvarSlet
 2. Ja vente vente og så er det overstået og en ny skøn vidunderlig baby ser dagens lys. Med håb om snarlige gode veer og lillesøsterbaby.
  Kh
  Monika

  SvarSlet
 3. Øv, jeg håber at der snart sker noget! Heldigvis får Ida i det mindste noget lækkert sengetøj ud af din rastløshed... :o)

  I modsætning til dig er jeg desillusioneret fra sidste gang og forventer både mindst igangsættelse og sugekop på hovedet for at trække lillesøster ud - så her kan det næsten kun blive bedre. ;o)

  Held og lykke...

  SvarSlet
 4. ja jeg kan kun sige at jeg kender det. jeg gik 14 dage over i min 2. graviditet og det passede mig bestemt ikke! Det er da dejligt at du formår at være kreativ. jeg var bare træt træt træt til sidst og havde mistet lysten til at være kreativ.

  SvarSlet
 5. Åh, det er smukt. Hvor kan man købe den grønne udgave? Håber der snart kommer skub i veerne. Pøj, pøj med det!

  SvarSlet
 6. Sender lige en god portion vestøv til dig. Det er så forfærdentlig at gå og vente. Man bliver jo sindsyg af det..:-)
  Hvor det kæmpe skønt i den farve. Jeg er lige i gang med en fin kjole til lille Trutten i den røde. Men er pludselig lidt forelsket i denne.
  Håber snart der sker noget.
  Kh Vibeke

  SvarSlet
 7. Tak for jeres søde kommentarer. Utålmodigheden er nok også endnu større fordi jeg fødte Ida 5 dage før og især fordi min jordemoder i tirsdags sagde hun ville undre sig hvis jeg ikke gik i fødsel inden for 24 timer for jeg var næsten 4 cm åben og fik løsnet hinder. Det gav også nogle veer, men gik så i sig selv igen. Så føler mig virkelig snydt. Men nu kan jeg da glæde mig over jeg sikkert er blevet 5 cm åben af de veer og når det så endelig går i gang er jeg jo sparet for en del "start-arbejde".

  Maiken; Hvornår er det du er sat til? Lyder ikke som nogen rar 1. gangs fødsel. Men alle siger jo, at det skulle gå nemmere 2. gang.

  Malene; Jeg har købt stoffet i Petit Tour på Værnedamsvej i Kbh. Men ved man også kan købe det hos Malika og Rosa på nettet. http://www.malika-rosa.dk/shop/frontpage.html

  SvarSlet
 8. Ehj, med den melding fra JM og visheden om at kroppen er i gang, så kan jeg dælme godt forstå at du er en kende skuffet! Men mon ikke snart der sker noget, det lyder sådan...

  Min termin er 9. april. Bliver fulgt lidt tættere denne gang pga. dårligt fødselsforløb og AKS. Så jeg håber på der er sandhed i at 2. fødsel går nemmere. Men til gengæld har mine graviditeter været/er helt fantastiske... :o)

  SvarSlet
 9. Det er bare så kedelig at vente!
  Kender til det, da mine to piger kom 7 og 9 dage efter terminen. Og da var de altså også store nok!!

  Held og lykke, håber den lille pige bestemmer sig for at komme ud snarest:)

  SvarSlet
 10. Åh, Mie! Jeg husker så udemærket godt, hvordan den skuffede følelse sidder i kroppen, når man går over tid. Man bliver næsten trist over at vågne op uden at have ondt, for det betyder jo bare, at man ikke er gået i fødsel. Suk!
  Hvis det er nogen trøst (mnjaeh, jeg ved godt, at det eneste, der VIRKELIG trøster er....veer!), så skulle det være nemmere at føde større børn end små børn. Jeg har kun født kanonkugler og jeg der er aldrig gået mere end en halv time.

  ***Puuuuuuuust***vestøv til dig.

  Nyd den krative bølge som din rastløshed lader dig ride på.

  KH
  Lis

  Ps. Mitsi! Nammenam:)

  SvarSlet
 11. Øvøv jeg kender det desværre godt, vil slet ikke fortælle hvor længe jeg gik over, det giver bare en dårlig stemning for dig..
  Men hun skal nok komme, men ja det er hårdt og gå og vente på.
  Sender også en masse vestøv din vej, og håber det bliver i dag :)

  SvarSlet
 12. Jeg kan sagtens forstå at untålmodigheden har indfundet sig. Husker min utålmodighed fra sidst, hvor jeg fødte dagen før termin og har da også en klar forventning om denne gang at føde senest til termin. Men nu må vi se...

  Håber at der er en babylillesøster på vej hos dig meget snart :)

  Og fint sengetøj, storesøster kan glæde sig over!

  Kh. Mirjam

  SvarSlet
 13. Ønsker deg lykke lykke til med det forestående. Snart er den lille, skjønne i dine armer!

  SvarSlet
 14. Tak for de søde beskeder, håber og tror også selv, der snart sker noget, så måske de gode tanker og vestøv har virket :-)

  Lis; satser nu heller ikke længere på at smutte en mandel, men nok nærmere skyde en kanonkugle ;-)

  SvarSlet
 15. åhhh hvor kan jeg huske det.
  min ældste var en lille basse på 3700 som kom en uge før termin og lillebror var en STOR basse på 4410 som kom en uge over termin!!!!

  hvem sagde at anden gang var nem???

  håber du meget snart føder så der igen bliver plads til dig.

  SvarSlet