Strik til søstre

Først og fremmest tusind tak for alle jeres dejlige beskeder og lykønskninger til mit forrige indlæg. De glæder og varmer hver og en. Her efter 2 døgn hjemme er der stadig ikke noget der hedder rutiner eller hverdag, men vi hygger os, har barselsbesøg og vender os til at være 4.

Bortset fra nogle ret ømme Dolly'er, kraftige efterveer og et hofteparti, der lige skal finde tilbage til deres rette positur igen, er jeg faktisk okay frisk. Ikke at jeg hopper og danser og jeg sætter og rejser mig heller ikke nogen steder fra uden at ømme mig lidt. Men i forhold til første gang jeg fødte, føler jeg mig slet ikke lige så medtaget denne gang, og det er jo virkelig dejligt.

I går kom bl.a. mormor og morfar på besøg og mormor havde lavet trøjer i barsels- og storesøstergave. Så vi kunne i går aftes tage til farfars fødselsdag med disse 2 kære, velklædte og matchende tøser. Og jeg kan lige så godt indrømme det, jeg elsker at have fået 2 små piger!16 kommentarer

 1. De er da også sååååå søde!
  Meget betænksomt med en "storesøstergave". Med tanke på de fysiske eftervirkninger efter fødslen, du beskriver, er det da sejt, at du også lige har været til fødselsdag.

  SvarSlet
 2. Gratulerer med den lille! Herlige bilder av to søte jenter! Det var utrolig flotte strikkejakker de har fått!

  SvarSlet
 3. Wauw hvor er de fine de trøjer, hun er da ret ferm til at strikke hende mormor. Tillykke med den lille ny, det ser super hyggeligt ud, og det ligner en meget stolt "lille" storesøster:-)

  Louise

  SvarSlet
 4. Åh, hvor er de skønne - ja både trøjer og piger ;0)
  Tillykke med den lille..
  God aften

  SvarSlet
 5. Nøj en søsterkærlighed som billederne stråler af. Og ja, to piger er altså et dejligt hold.

  MVH
  Mette, som også har to skønne piger :)

  SvarSlet
 6. Jeg bruger ellers sjældent ordet, men her kan jeg ikke finde et der er mere passende: bedårende :) hold da kæft de er søde!

  SvarSlet
 7. Ååhr!! Stik os en lillesøster også, tak ;)

  SvarSlet
 8. Sikke nogle lækre trøjer.

  SvarSlet
 9. Skønne piger med skønne trøjer :)

  Lyder godt at du føler dig friskere anden gang. Det håber jeg også at kunne se frem til (har små fire måneder til termin). Men det hjælper sikkert også meget rent psykisk at vide lidt om, hvad der venter :)

  Kh. Mirjam

  SvarSlet
 10. Normalt er jeg ikke til ensklædte børn... men det er da ikke til at stå for, at se dine 2 guldklumper i skønne bluser fra Mormor ;-) Vidunderligt tænkt af hende ;-)
  Stort tillykke med familieforøgelsen.

  SvarSlet
 11. Hvor er de bare flotte.
  - Rigtig gode billeder også, Ida ser helt stolt ud :)

  SvarSlet
 12. En anelse pinligt, men må indrømme at jeg fik våde øjne af de søskendebilleder (måske fordi jeg ved hvor inderligt min datter ønsker sig en "lillebrøster", men vi ikke kan give hende det), men hvor er de dog skønne!!!

  Og lækre trøjer de har fået!

  Tillykke med lille Eva :o)

  SvarSlet
 13. Stort tillykke med den lille prinsesse. Super flotte trøjer:-)

  SvarSlet
 14. Nårj hvor er de skønne dine (jeres) to små damer. Stort tillykke. Og sikke fiiine striktrøjer.

  SvarSlet
 15. Hold kæft hvor er de søde!
  Jeg vil også have to piger! :)

  SvarSlet