Pimp my ride...Vi er jo for ganske nyligt blevet automobil-ejere. Sådan en begivenhed opfordrer til lidt lir synes jeg. Ellers bliver det der med at være bilejere altså alt for voksent til mig.

14 kommentarer

 1. Hehe, ja det er ret voksent. Og så med to børn oveni ;)
  Men den wunderbaum er da for sej!!!

  SvarSlet
 2. Hi hi sikke en sjov ide. Mon man kan have sådan et hængende på sin cykel ;o))

  SvarSlet
 3. Hvor skønt!! Har du dyppet hækleriet i granåleduft også?

  SvarSlet
 4. Super sjov idé - sådan en vil jeg også have i min lille bil med lilla plys sæder...

  SvarSlet
 5. Super god idé - vi har ikke bil men tænker at den ville være perfekt i barnevognen så jeg må fatte hæklenålen..:)

  SvarSlet
 6. Super idé på cykel og barnevogn også - det må jeg lige overveje også om ikke det var noget.

  Springer grannåleduften over ;-)

  Og har man lilla plyssæder er det da vist også et must :-)

  SvarSlet
 7. fed ide, helt sikkert et must i en bil. har heller ikke selv bil, man kan vel finde noget man kan pimp-up.
  min cykel står sikkert for skud eller skal det være min datters klapvogn...

  men anyways, den er simpelthen for sej.

  SvarSlet
 8. Sejt lir til forruden! Jeg har hæklet lidt køretøjer på det seneste: en bil, en campingvogn og en bus, men jeg tror da vi mangler Wunderbaum i vores Skoda:)

  SvarSlet
 9. I loooooove it, hvor er den fantastisk!!!
  Kommer der en DIY tror jeg straks jeg må igang
  Hilsen Charlotte

  SvarSlet
 10. Skøn idé - må give de andre ret :)

  Kh. Mirjam

  SvarSlet
 11. Hvor er du en overskudsagtig nybagt tobørnsmor, der har tid til kreative sysler ved siden af bleskift og fodring! Det er altså sejt! Hvis du har tid og lyst til at fortælle mere om hverdagen med to småbørn, ville jeg elske at høre om det! Jeg venter selv nr. 2 pige til april, og der bliver ifølge terminen knap 18 måneder imellem, så jeg synes, det er rigtig spændende at læse om andre i samme båd. For eksempel hvad I har gjort for at forberede den bette storesøster på den lilles ankomst, og hvordan hun tackler sin nye rolle? Min datter går og klapper mig på den store mave og siger "baby" og er blevet meget interesseret i babyer, men jeg tror næppe, hun kommer til at forstå ret meget af det hele, før lillesøsteren er ankommet. Det lyder til, at Ida klarer det hele ret godt.

  SvarSlet
 12. Ihhh hvor er den skæg... det er da lige det der skal til i en ny bil ;) Vil lige høre dig ang elefanten du før har vist, er det din egen kreation, eller er det fra bogen Hæklede dyr i lange baner?

  SvarSlet
 13. Tak skal I have, jeg synes også selv det var en meget sjov, god og original ide jeg der fik.

  Morslille; Ved ikke lige om der kommer en DIY for den blev i første omgang lavet lidt på "slum". Hvis jeg får finpudset en opskrift skal den nok komme på bloggen.

  Anonym; Tillykke med din kommende pige. Jeg arbejder faktisk på et indlæg om det at være blevet 4 i familien, så håber du kan bruge nogle af de ting jeg skriver om der.

  Signe; Jeg har haft vist 2 slags hæklede elefanter. Den ene er ensfarvet og er fra den omtalte bog. Den anden er stribet og opskriften på den har jeg fra et udklip i et blad - tror måske det er fra Hendes verden, men er ikke sikker.

  SvarSlet