Ny seng til Eva

Ny baby har herhjemme også betydet køb af ny seng. Vi er som mange andre også til børnesenge i Junosengs-look. Vores er dog ikke rigtige Junosenge, men er fra Noah Beds, der som billederne viser er stærkt inspireret af Junosengen, og da Ida jo kan bruge sin i mange år endnu, måtte vi ud at investere i en ny seng til Eva.De sidste par nætter har lille Eva derfor kunne sove i sin helt egen seng, som vi har sat op i soveværelset ved siden af vores seng. Den passer så fint i højden med vores seng så jeg ganske nemt kan lige kan hive Eva over til mig, når hun skal ammes om natten.


Jeg har også fået bestilt en sengerand i skum til sengen så den kan blive lidt mere hyggelig at ligge i for en lille størrelse. Nu skal jeg bare finde ud af hvilket stof jeg skal sætte på sengeranden. Lige nu hælder jeg til en kombination af disse 2 stoffer som jeg har fundet hos Malika & Rosa.
Men kender I det, jeg har været inde og kigge på og næsten købt dette stof så mange gange, at jeg nærmest allerede er blevet lidt træt af det. På den anden side er der jo en grund til at jeg har kigget så meget på det, nemlig at jeg synes det er rigtig fint. Desuden vil det i tema og stil passe godt til den sengerand jeg i sin tid har lavet til storesøster Idas seng.

9 kommentarer

 1. Det er også vildt sødt det stof. Jeg er igang med at sy et babysengetøj i den grønne version af det uglestof:-)

  SvarSlet
 2. Sjovt nok tænkte jeg netop idag på, hvordan jeg skulle fylde en evt. sengerand ud - har du købt et færdig "skum rand"- og vil du mon røbe hvor?!

  SvarSlet
 3. Uglestoffet er også fantastisk, og som det andet amerikanske bomuld i super god kvalitet....jeg har lavet sengetøj i den grønne udgave, du kan se det på min blog ;O)
  Laver du sengeranden i et eller flere stykker ?

  SvarSlet
 4. Har da slet ikke fået med, at lille Eva er kommet til verden! Et stort tillykke <3 Vi har den samme seng til vores lille Oscar - elsker den også :) Jeg er så farveglad, men har alligevel valgt en lidt afdæmpet sengerand, fordi der altid er knald på selve sengetøjet, og stofvimpler der pynter udenpå sengen. Har en Pogga m/pingviner i sort/hvid/gul. Når han bliver lidt større, og ikke skal have en egentlig sengerand, har jeg tænkt på denne med navn på ved hovedgærdet http://www.millemathilde.dk/group.asp?group=17

  Endnu engang tillykke med den lille pige :)

  SvarSlet
 5. Tillykke med ny baby :))

  Jeg har lige forelsket mig fuldstændig i din hæklede orm for enden af sengen! Har du selv lavet den? Er det en der findes en opskrift på? Sådan en skøn og farverig orm må jeg næsten lave til mine søde børn :)

  Mvh
  Christine

  SvarSlet
 6. Super fint stof med uglerne og lækker seng :-)

  SvarSlet
 7. Fie; Ja, både til Ida og den nye har jeg købt en sengerand fra Sebra og så sat noget andet betræk på, for synes ikke dem man køber har betræk, der lige passer til vores stil.

  Jane, ja de er lavet i ét stykke.

  Filippas mom, Tak skal du have, ja hun kom lige pludselig susende :-) Vi er virkelig også glade for sengene. Har også nogle gange tænkt, at det kunne have været smart med en mindre spraglet sengerand, for vi har også kun meget spraglet sengtøj, men Ida er nu blevet glad for sine ugler og synes også lillesøster skal have noget i samme stil.

  Christine; ja ormen har jeg selv lavet i en masse garnrester. Vil gerne lægge en DIY op her på bloggen inden for nærmeste fremtid.

  SvarSlet
 8. Det ville være super fedt hvis du havde lyst til at lave en DIY :) Det elsker jeg! Så vil jeg helt sikkert også lave én!

  Jeg holder øje :)

  SvarSlet
 9. Hvor er den bare skøn den seng - lille Eva bliver helt sikkert glad for den. Og så bliver den da sengerand da bare flot med de to stoffer. :)

  SvarSlet