Nostalgiske børnegreb

Dagens barnevognsekspedition gik til den farverige Istedgade og den endnu mere farverige lille skønne butik Girlie Hurley. Målet for ekspeditionen var disse overfine porcelænsgreb.


Jeg så dem første gang for lidt tid siden hos den også meget farverige Onkel Anne og har de sidste par dage gået og tænkt at jeg skulle komme forbi butikken for at købe nogle til vores puslekommode. Da jeg så i dag også så dem omtalt her, tænkte jeg at det måtte være tegn til at jeg skulle til at komme af sted og få dem købt (tænk hvis de lige pludselig var revet væk og jeg ikke havde fået fat i nogen?).


Nu er de så blevet indkøbt og jeg har fået ro i sindet. Desværre passede de ikke helt til kommodens forfabrikerede grebshuller og jeg skulle bruge nogle spændeskiver til at sætte dem fast og dem havde vi selvfølgelig kun 2 tilbage af. Og da min dag er helt booket op i morgen med andre planer, må jeg nu vendte med at få de 4 sidste greb sat fast til på mandag. Det bliver så fint, så fint.

PS: De fås også med knager på.

8 kommentarer

 1. Hvor er de bare fine - specielt bambi og musen:-)

  SvarSlet
 2. Meget fine:) jeg har villet besøge girlie hurley alt for længe - måske jeg snart skal komme afsted, det er bare en god gåturs afstand:)

  SvarSlet
 3. Åh dem har jeg også kigget på - de er super fine :0)
  Det bliver rigtig godt med jeres kommode..
  God weekend

  SvarSlet
 4. tak for linket. Der er godt nok mange lækre ting

  SvarSlet
 5. *meget meget misundelig* *ønsker mig også knager*

  SvarSlet