Jeg har ventet på noget...


Nemlig denne pusletaske fra Willvin. Efter først at have været et smut retur til afsender af uvisse årsager, kom den endelig frem til mig den anden dag og den er straks blevet taget i brug. Udover at være en god rummelig skuldertaske kan den også det der smarte med at blive klikket fast på styret af barnevognen.Da jeg har en tendens til nogle gange at gå lidt for meget all in på farver og mønstre, er jeg også rigtig glad for taskens enkle look til lige at lægge en dæmper på de mange spraglede sammensætninger jeg nogle gange kommer ud af døren med. Desuden "skriger" den ikke pusletaske lige når man ser den - og det kan jo også være meget rart en gang i mellem. Så følte mig faktisk som en lidt mere tjekket mor, da jeg den anden dag spankulerede af sted på barnevognstur med min nye taske og en sovende lækker-baby i, hvad der mindede om, noget, der meget snart kunne blive til en slags forårsvejr.
Og nu vi lige er ved barnevognen, så kan nogle måske huske, at jeg tidligere har skrevet lidt om overvejelser i forbindelse med, hvad vi skulle gøre med vogn-situationen efter lillesøsters ankomst. Det er indtil videre endt med, at vi har fået sådan et søskendebræt, som Ida kan stå på. Det fungerer rigtig godt på de små ture vi går og på turen frem og tilbage til vuggestuen, og Ida er meget glad for at stå der (det kunne jo lige så godt have været modsat). Derudover har vi fået lov at låne en søskendevogn de begge kan være i, men den har vi ikke afprøvet (eller set) endnu, så det ved vi ikke hvordan kommer til at fungere for os.

Så sandt som det står skrevet lige der på regnslags-posen; I ♥ FALSTERPS: Kunne du også godt tænke dig chancen for at få din egen pusletakse fra Willvin, så hold øje med min blog de næste par dage.

6 kommentarer

 1. Lækker lækker lækker!

  Jeg overvejer, om vi skal låne et bræt til Krabbe, når fortåret kommer og vi er tættere på. Og hvis nu han, i modsætning til Ida, ikke gider stå der, må vi jo så finde en anden slags karet. Jeg er nemlig ret sikker på, at vores Emmaljunga går helt i knæ, hvis vi sætter et sæde oven på vognen til ham....

  SvarSlet
 2. Sikken en lækker taske!! Det er lige noget for mig. Jeg er nemlig ikke fan af pusletasker i forvejen! Men den er da møglækker! Og barnevognen er også lækker! Hot karet til den lille..

  Og det fine klistermærke har jeg stødt på på Amager et par gange.. Én gang falstring - altid falstring :)

  SvarSlet
 3. Husmoder; ja sådan et sæde ovenpå kan vores vogn heller ikke holde til, så brættet er en god løsning synes jeg.

  Miv; Kan fortælle dig at manden bag klistermærkerne (min fætter) indtil fornylig boede på Amager, så nok derfor du har set dem meget derude.

  SvarSlet
 4. Lækker vogn og über lækker pusletaske. Jeg er netop lige nu på udkig efter min pusletaske, måske denne kunne blive en mulighed... Jeg holder øje med din blog. Rigtigt god weekend.
  /Ulla

  SvarSlet
 5. Ejj hvor er den bare super lækker, den kunne være super dejlig og ha, holder bestemt også øje med din blog :)

  SvarSlet
 6. Super flot pusletaske synes jeg. Sådan en kunne jeg virkelig godt tænke mig.

  SvarSlet