Give away - pusletaske fra Willvin


Som lovet tidligere har du nu muligheden for at vinde din egen Willvin pusletaske her på bloggen. Jeg har nemlig været så heldig at få lov til at udlodde en valgfri taske fra Willvin til en af mine læsere. Det er jeg rigtig glad for og kan 100% stå inde for, at det er et lækkert produkt som vinderen får hjem til sig. Desuden har jeg gået hen og rundet over 500 (!) faste læsere, hvilket jeg er vildt glad og stolt over og hvilken bedre måde at fejre det på end med en give away?

Det eneste du skal gøre for at deltage i lodtrækningen om en pusletaske fra Willvin, er at skrive i en kommentar på dette indlæg, hvilken taske du vil vælge, hvis du vinder og hvorfor du gerne vil vinde den. Du kan se alle de forskellige tasker her på Willvins egen hjemmeside. Desuden må du meget gerne linke til denne give away, hvis du selv har en blog (men er intet krav for at deltage).

Jeg trækker en vinder lørdag d. 12. marts 2011.

OBS: Der er trukket en vinder!

94 kommentarer

 1. Jeg er vild med willvin leatherette Brown, har kigget på den flere gange, har aldrig fundet den rigtig pusletaske, men blev fuldstændig vild med din.

  Og så kan den bruges bagefter, det er jeg også helt vild med.

  SvarSlet
 2. Jeg har termin i maj 2011 og ville elske at vise mig med den lækre pusletaske. Linker fra min blog!
  -Dorthe

  SvarSlet
 3. Uh den kunne jeg godt bruge til Esben. Vi har sådan en upraktisk en hvor der kun er et stort rum og intet andet. Men ingen har endnu levet op til krav og pris!
  Så jeg er helt vild med at du måske trækker mig og lillemand som vinder af en Willvin leatherette Brown ;-)

  SvarSlet
 4. Sikke dog en lækker lækker giveaway! Jeg er mest vild med Willvin Magnificent tasken, og ville mægtig gerne vinde den, da den pusletaske vi pt. har i den grad skriger "PUSLEtaske" langt væk. Derimod er den lækre Willvin en rigtig luksus lækker taske, som klart ville pryde min fine barnevogn.

  Smil fra Mia

  SvarSlet
 5. uhhhha altså denne her må jeg bare tilmelde mig.
  hvis jeg vandt ville jeg give den til min søster når hun engang er færdig med sin uddannelse og skal gøre mig til moster.
  hun skulle have wilvin leathrette beige, for den tror jeg ville stå så godt til hende.

  SvarSlet
 6. Åååhr den vil jeg gerne have fingrene i. Den jeg bedst kan lide er Willvin All-In-One Care Bag.. Den vi har i øjeblikket fulgte med barnevognen og er rigtig kedelig, så vil meget meget gerne have en ny pusletaske til når vi skal have en lillesøster til maj :).
  Kærlige hilsner fra
  Maria

  SvarSlet
 7. Denne pusletaske ville befri mig for at reparere mere den gamle, som åbenbart ikke er i så god kvalitet som denne lyder til:-)

  SvarSlet
 8. Uhh, har ventet på den her gine giveaway, siden du nævnte den første gang i dit indlæg. Jeg vil rigtig gerne vinde "Wilvin napped brown" (http://www.willvin.se/en/collection/162-willvin-napped-brown), for det må da være en af de fineste far-puslatasker jeg længe har set. Min søde mand glææææder sig nemlig til at komme hjem på barsel med den lille pige, der svømmer rundt i min mave pt. og kommer til verden til sommer. Han syntes, det var så fedt at være på barsel nogle måender med vores Ida, at han slet ikke vil snydes for en omgang til - og så kunne det da være fantastisk at glæde ham med hans helt egen "far-pusletaske!"
  Vil krydse mine hævede fingre og tæer indtil vinderen er trukket, og tak for en fantastisk giveaway - har linket på min blog!

  SvarSlet
 9. Fantastisk give away. Er vild med at den ikke 'skriger' pusletaske og kan bruges mere all-round. Er helt forelsket i 'Willvin Leatherette Brown' og ville derfor vælge den.

  SvarSlet
 10. Jeg vil fantastisk gerne vinde en Willwin Napped Black.
  Da vi i sin tid skulle købe pusletaske nægtede min kæreste af have en standard dame-pusletaske, så vi købte en smart en til at have på tværs over skulderen. Den har tjent os virkelig godt, men vi må snart erkende, at der ikke er plads til Hannibals ting, og at den ikke kan repareres mere (den bliver med med at få revner i det kunstige læder - så kan man lære at ofre lidt flere penge på det;o))
  Krydser alt hvad jeg har for, at jeg vinder en super lækker taske, der også kan bruges af farmand.
  Knus Line

  SvarSlet
 11. Uh hvor ville jeg dog gerne vinde her! Vores pusletaske har ikke nogen lynlås, men er kun lukket af en enkelt magnetknap...rimelig upraktisk, når man bor i et land, hvor det sner halvdelen af tiden (Grønland) :-D Ikke så sjovt med en pusletaske fyldt med sne!
  Synes Willvin Napped Brown ville pynte rigtig meget på min barnevogn ;-)

  SvarSlet
 12. Jeg vil meget gerne deltage og ønsker mig Willvin Napped Black, hvis jeg bliver den heldige.
  Jeg har termin d. 21/3 :)
  Kh Louise

  SvarSlet
 13. Total lækker give away. Hvis jeg vinder så vil jeg vælge Willvin Napped Brown. Den sys jeg er lækker ;)
  Kh. Susan

  SvarSlet
 14. Uhh jeg ville gerne vinde en Willvin Napped Black, til mig og baby der ankommer engang i juni..:-)

  SvarSlet
 15. wauw!..jeg ville vælge multidad tasken for herhjemme slæber far ligeså meget rundt på pusletasken som mor og så fordi den eneste pusletaske vi har er stadig ( efter 10 måneder) den som fulgte med barnevognen :)

  SvarSlet
 16. Jeg deltager meget gerne!
  Loke hvinede helt vildt højt da jeg klikkede på WILLVIN MULTIDAD!
  Og det tager jeg for et godt valg, da Loke og farmand går til svømning hver søndagmorgen :)
  Farmand er ikke så glad for min hjemmekreation af en pusletaske ;)

  SvarSlet
 17. Wauw! Hvis jeg er den heldige vinder (kom-nu-kom-nu-kom-nu) Så er jeg dybt forelsket i All-in-one tasken! Kææft hvor er den lækker!

  SvarSlet
 18. jeg vil også rigtig gerne være med, for vi har indtil videre bare en gammel arve-pusletaske, og en ny af den her fine kaliber ville være SÅ rart:)

  Hvis jeg (og baby) vinder, ønsker vi os en leatherette brown, som ville passe så fint til vores køretøj:)

  SvarSlet
 19. Fantastisk give away!
  Jeg mangler virkelig en pusletaske til når lillebror ankommer om et par måneder.
  Jeg er mest til Willvin Leatherette Brown. Den er SÅ fin!

  SvarSlet
 20. Den er sååå flot den taske.
  Jeg ville nok vælge en Willvin Magnificent. Synes den er meget enkel og flot. Den er ikke for "pusletaske-agtig" og ikke for feminin - og det kan jeg virkelig godt lide. Så kan den også bruges en masse af farmand der også skal på barsel :)
  Krydser fingre!

  SvarSlet
 21. Jeg ønsker meg Leatherette Brown - utrolig kult at den kan brukes både av mor og far, og at den er like fin også som vanlig taske! Hvorfor jeg har lyst på den? Jeg har ingen pusletaske for tiden, og det trengs med en baby på 8 mnd i hus. :)

  SvarSlet
 22. Jeg går jo og venter på babys ankomst og har ikke nogen pusletaske. Jeg ønsker mig en leatherette brown, hvis jeg bliver den heldige vinder:o)

  SvarSlet
 23. Ejjj hvor er det bare en lækker give away... Hvis jeg skulle være så heldig at blive udtrukket vil jeg vælge Willvin Magnipack Fordi den er anderledes end dem man ellers ser, og let at have på ryggen så hænderne er fri ;-) Er oven i købet lige blevet mor til den lækreste lille gut (d.14/2) så tasken vil blive rigeligt brugt ;-)
  KNUS fra Pia

  SvarSlet
 24. Alletiders give away, Mie! Så kan det ligefrem være, at folk holder op med grine af faren i huset, når han slæber rundt på min lilla og blomstrede pusletaske og 2 piger i tyl, pink og Hello Kitty. Åh gud, hvor tingene kan blive tøset (og lyserødt og pink er fuldstændig bandlyst her - hvorfor trodser de mig?? Og tør da slet ikke nævne helvedes kat Hello Kitty). Så sikken en god overraskelse med noget han ikke vidste han manglede, når han starter barsel. Jeg er til en Willvin Leatherette Brown.

  SvarSlet
 25. Ups, glemte at skrive at jeg er forelsket i Willvin Leatherette Brown tasken.

  SvarSlet
 26. Lækker lækker give away!
  Jeg vil elske at vinde Willvin napped Black! Fordi den vil klæde mig usædvanligt godt!

  SvarSlet
 27. Jeg deltager i din generøse Give-away for at forsøge at vinde en pusletaske til min datter. Derfor ved jeg af gode grunde ikke hvilken én hun foretrækker:-) Personligt kan jeg godt lide den sorte, der ikke umiddelbart ligner en pusletaske, men de er alle flotte, klassiske og meget lækre.

  SvarSlet
 28. Skønne pusletasker og fantastisk giveaway :) Jeg vil vildt gerne vinde Willwin Multidad :) Min kæreste og jeg har nemlig for nylig besluttet, at nu skal vi snart til at have nogle børn. Og selvom min kæreste allerede er verdens lækreste mand (ja, sorry girls, he's mine :) og jeg også ved, at han vil blive verdens bedste far, så vil han simpelthen se så tjekket ud med sådan en taske :)

  SvarSlet
 29. Jeg er simpelthen nødt til at vinde denne give away.. vi har en lille datter på tre måneder, men vi har ingen pusletaske es. Vi havde købt en Odder pusletaske, men det var noget bras. Den var så dårlig kvalitet, så vi byttede den. Nu har vi ingen, så bruger én af mine tasker. Det er ikke en holdbar løsning, så er jo nødt til at vinde denne taske. Willvin All-In-One Care Bag er en super lækker taske, som både passer perfekt til barnevognen men som kæresten også kan gå med - det er ikke så fedt for ham at rende med en pigetaske :) Super lækker give away!!

  SvarSlet
 30. Willvin Magnificent - kæresten meldte lige ud at han hellere ville vinde den her ;)

  SvarSlet
 31. Jeg ville gerne vinde Willvin Napped Black, men ikke til mig, derimod til min smukke svigerinde, der har måtte så meget igennem, før hun endeligt blev gravid med sit 3. barn, og som heller ikke har haft den fineste af graviditeter.
  Derfor vil jeg gerne forkæle hende med at hvad jeg kan finde, og en ny pusletaske ville lige være sagen, jeg er sikker på at deres gamle, godt kan tåle en udskiftning.

  SvarSlet
 32. Lækker, lækker Give Away :-)
  Hvis jeg var så heldig at vinde, så skulle det være denne: Willvin Leatherette Beige
  Mvh. Karen

  SvarSlet
 33. Hej Mie

  Jeg vil mægtig gerne være den heldige vinder af en pusletaske, da jeg er så heldig at skulle have en prinsesse til maj..
  Syntes din er rigtig fin, men for ikke at mitch matche for meget, så ville jeg vælge Willvin Magnificent....

  Uhhhh, håber jeg vinder

  Kisses

  Gry

  SvarSlet
 34. Wauw -jeg har holdt øje og ventet med spænding på denne giveaway!
  Hvis vi bliver de heldige kunne vi godt ønske os Willvin Napped Black - den vil Marco med garanti gerne bære rundt på uden at føle sig fimset;-)
  Krydser fingre og håber heldet er med os!
  Håber alt går godt med lillepigen, her i huset nyder vi stadig lillemanden i fulde drag;-)
  Kram fra Louise

  SvarSlet
 35. Den mest fantastiske Give Away!!! Jeg er så meget med her. The only bag you need! YES The only bag I need. Tjekker pusletasker ud for vildt i øjeblikket (som både falder i far og mors smag), hvor der nu kun er 7-10 uger til min lille babyboy ser dagens lys. De er bare så fine allesammen, at jeg har svært ved at vælge. Men ender ved en Willvin Napped Black. KH Ulla /Frk. Sannemand

  SvarSlet
 36. SIkke en lækker Give Away :) Jeg vil meget gerne være med og er helt vild med Leatherrette, enten i Beige eller brown!
  Og tillykke med de mange læsere. Jeg har sendt et par veninder ind på din blog fordi det jo var her jeg fandt opskrift på den fine abe :)

  SvarSlet
 37. Sikke en dejlig give away. Det er nogle rigtig lækre pusletasker og hvis jeg skulle være heldig skal det være "all-in-one-care" tasken. Jeg håber på lidt held.

  Kh Mette

  SvarSlet
 38. Sådan en lækker give away er jeg da nød til at deltage i med et enkelt lod. Virkelig lækker pusletaske

  SvarSlet
 39. Hold op en flot Giveaway. Ville vildt gerne vinde Willvin All-In-One Care Bag tasken :-)

  SvarSlet
 40. Jeg vil elske at have en Willvin Leatherette Burgundy. Det er en fed pusletaske til begge køn. Tror snart at sønnen min skal have en lillebrøster som vi har snakket om i en stykke tid.

  SvarSlet
 41. Letherette Brown my way!! Den gamle er gået i stykker (Har fyldt for meget i den...og den var ellers også dejlig!)

  SvarSlet
 42. Wauw sikke en flot give away;)
  jeg vil super gerne deltage, synes taskerne er så smarte, de er ikke almindelige pusletasker og kan bruges bagefter, det kan jeg godt lide;) ønsker mig all in one - den er stor rummelig og jeg er typen der ikke kan få nok med når mig og bette er på tur;)

  SvarSlet
 43. Sådan en fin pusletaske ville jeg godt vinde. Har faktidk kigget på den siden du viste din på bloggen og bliver mere og mere forelsket. Kunne godt tænke mig en Willvin Napped black. Den ligner ikke de almindelige pusletasker man kan få og tror at herreren i huset ikke ville have noget imod at gå rundt med den når han har lillemanden med på tur.

  SvarSlet
 44. Ohlala! For en give away! Med to barn under to år kunne jeg virkelig hatt bruk for en ordentlig stelleveske hvor jeg kunne hatt bleier, servietter, mat, flasker osv. organisert...den vi har i dag fulgte med vogna og er egentlig bare et stort rom i! Upraktisk! Jeg likte best den som heter Willvin Leatherette Brown og håååååper jeg er den heldige som kan få mer orden i sakene:)

  SvarSlet
 45. Uhh, med termin midt i marts er letherette Brown lige tasken til mig :-)

  SvarSlet
 46. Nej hvor er det en fed pusletaske! Jeg er med og håber på at jeg er heldig

  SvarSlet
 47. Åhh jeg har lige så sent som i dag, klaget min nød til min mand omkring vores pusletaske, som har kun et stort rum, det er vildt upraktisk og det hele roder rundt og det er lige til at få stress over, når sutten har puttet sig i det ene hjørne og pigebarnet skriger.. Faktisk er det selv ikke en pulsetaske, men en billig taske fra Søstrene Grene. Så mangler virkelig en ordentlig taske, hvor hver ting har sin plads og er til at finde.. Tror jeg ville være smart med en Willvin All-In-One...
  Kram fra Stine.

  SvarSlet
 48. Willvin Magnificent er den taske jeg gerne vil vinde. Den er så lækker og kan sagtens bruges til weekendtaske, når der ikke mere er brug for pusletaske.
  Jette / Villa Ko

  SvarSlet
 49. Willvin Leatherette Brown er bare FOR lækker!!!
  Bare jeg vinder - please please please.
  Mette

  SvarSlet
 50. Synes napped black/napped brown er utrolig lækre... krydser fingre..

  SvarSlet
 51. Jeg tror det er Willvin Napped Black som jeg gerne vil vinde.
  Min browser vil ikke vise de andre billede der på hver taske.

  SvarSlet
 52. Lækker lækker taske! Ville elske at vinde Willvin Leatherette Brown fordi den ikke skriiiger pusletaske... og fordi jeg ikke har så lang tid tilbage med en pusletaske på armen, så er det jo lækkert at have sådan en luksusmodel, der kan kan blive til mor-taske bagefter :)

  SvarSlet
 53. Min veninde skal være mor i næste måned for første gang, hvis jeg vinder vil jeg give hende denne lækre taske. Jeg vil helst have:
  Willvin Napped Brown.

  SvarSlet
 54. Jeg har termin om 2 måneder (minus 1 dag) og ville da elske at få en Willvin Napped Black. Kunne faktisk også rigtig godt lide nogle af dem i brun, men ved bare at min kæreste ikke bryder sig om brun og vi skal jo helst kunne li den begge to :D

  SvarSlet
 55. Napped brown kan Solvej på 9 uger og jeg godt blive enige om. Håber, håber...den ser vildt lækker ud. Go weekend!

  SvarSlet
 56. Pick Me! Pick Me!
  Kan du ikke ligefrem se Æslet fra Shrek for dig? Ihvertfald er det sådan, jeg hopper rundt lige nu og hååååber på, at det bliver mig, som vinder en Willvin Napped Black.
  Hvorfor mig? Fordi jeg lige er blevet mor til den sødeste lille pige, og fordi min mand ikke deler min taskomani, men derimod mener, at pengene skal bruges til solvarme. But why;-)

  SvarSlet
 57. Hej Mie,

  Ih, hvor er de lækre! Vi ønsker os rigtig meget en puslerygsæk, og Wilvin Magnipack ville være noget så perfekt til det behov! Vi har en stor (og noget så pæn) skuldertaske fra Storksak, men barnefaderen er ikke så tosset med hverken skuldertaskekonceptet eller det noget feminine look, så en sort rygsæk ville være perfekt til ham, når vi lige om lidt skal kunne bære baby i slynge på maven og have tumling på knap 18 måneder ved hånden. Vi krydser finge, store som små!

  God weekend fra Julie (mandehanne@hotmail.com)

  Ps. Det er så fedt at læse dine indlæg om de små pseudotvillinger og barnevognsvalg osv, da vi står overfor de samme glæder og udfordringer om ganske kort tid! Mange tak for dem!

  SvarSlet
 58. Jaaa, jeg vil gerne være med. Napped black er fin :-)

  SvarSlet
 59. Sikke en skøn give away! Jeg ville vælge Wilvin napped black til Ella, manden og jeg. Krydser fingre for at jeg bliver den heldige vinder :-)

  SvarSlet
 60. Mette Ladefoged Qvist26. februar 2011 kl. 17.31

  Jeg ville helt klart vælge Multidad! Så er der måske en større chance for at manden også gider bære rundt på pusletasken... udover det, så har den jo masser af de fede features en pusletaske bare skal have.

  SvarSlet
 61. De har nogle superfine pusletasker der ikke gør mig mere feminin og lyserød end jeg normalt ville være :-) Jeg tror lillen ville elske en mor der gik med en napped brown taske. Knus Britt

  SvarSlet
 62. Det kunne da være fantastisk at vinde en Willvin Leatherette Brown. Der er endnu intet på plads til baby kommer til august, og det kunne da være rart at være lidt mere på forkant. Og så med sådan en skøn taske. Der er andre, der har sagt det, men det er da kun en fordel at have en taske, som far også med stolthed kan bruge. P.s. er måske også blevet lidt forelsket i den taske...

  SvarSlet
 63. Wauuuu, hvor er de super lækre. jeg har desværre ikke selv brug for den p.t. Men ville gerne vinde den til min veninde der er gravid. Jeg syntes villvin leaterette brown er rigtig fin.

  SvarSlet
 64. Taskerne er rigtig flotte og jeg ville gerne vinde en, da jeg godt kunne bruge en der var lidt større end den jeg har...og man kan vel altid bruge en ny taske også selvom det er en pusletaske ;o)
  jeg ville vælge magnificent :)

  SvarSlet
 65. Wauw en lækker give away. Jeg vil gerne vinde en Willvin Leatherette Brown. Den er super flot og vil gøre sig godt uanset om der er bleer i eller ej ;-)
  kh Tine

  SvarSlet
 66. den ville da bare være skøn til mit barnebarn:)

  SvarSlet
 67. Lækker Give Away, her må jeg da prøve lykken... Wilvin Leatherette Beige, den ønsker jeg mig... <3 Mvh Johanne

  SvarSlet
 68. Super lækre give away:) der kommer også en ny lille en til august så prøver lykken her:)
  Kunne godt tænke mig en Wilvin Napped Brown:)

  SvarSlet
 69. Åh, en fantastisk give away! Jeg ved lige hvem, der ville blive glad for den i barselsgave...

  Jeg nyder at følge dig her på din dejlige blog! Tillykke med familieforøgelsen - et mirakel med et lille nyt liv!

  Kærlig hilsen Clara Gry

  SvarSlet
 70. Willvin All-In-One Care Bag!! Dèn vil jeg gerne have hvis jeg er den heldige.

  SvarSlet
 71. Sikke en fed give away, den vil jeg også gerne deltage i...
  Hvis jeg skulle være den heldige vil jeg blive lykkelig over at modtage en Willvin Napped Black, hold op hvor er den lækker...
  KH Irene
  mrscakeaholic@gmail.com

  SvarSlet
 72. Jeg ville vælge Napped Black - synes den ser super lækker ud..
  Generelt er det bare en super lækker give-away, så jeg krydser fingre =)

  SvarSlet
 73. Tillykke med de mange læsere :)
  Hvis jeg bliver den heldige vinder, vil jeg vælge Willvin Leatherette Brown. Den er så smuk i farven.
  Klem fra
  mette

  SvarSlet
 74. Tillykke med de mange læsere. I morgen skal jeg ordne lille Asgers barnevogn, så han kan komme ud i den friske luft, når frosten forsvinder, og han er blevet lidt større. Fordi han valgte at tage hul på livet før tid, har hans mor ikke fået købt en pusletaske endnu.
  mvh
  Farmor
  alias Else Værum
  else@pathfinder.dk

  SvarSlet
 75. hejsa
  Venter mit første barn og finder masser af inspiration til mine eative projekter til baby gennem din blog. His jeg vinder ville jeg vælge Willvin Napped Brown da jeg ikke ved kønnet på min baby og den passer godt til begge dele.
  mvh Mette Sigaard
  mettesigaard@hotmail.com

  SvarSlet
 76. Jeg er fuldstændig vild med Willvin Leatherette Beige. Hvis jeg vinder den, skal min søster have den i fødselsdagsgave den 16. april.
  Tina:-)

  SvarSlet
 77. Sikke en fed give-away! Jeg kendte ikke til dette mærke af pusletasker før nu, men elsker deres look, og det, at de ikke er super feminine og udstråler pusletaske! Især er jeg vild med Magnificent, som jeg ville ELSKE at vinde! :-)

  SvarSlet
 78. Ja... sikke dog en give away gave. Den brune Willvin leatherette, ville jeg hammer-gerne vinde. Flotte tasker allesammen. Jeg vil give den til min dejlige svigerdatter, der venter barn igen. Ved at tasken vil blive værdsat og brugt flittigt.

  Hav en herlig dag/ Lone Margrethe

  SvarSlet
 79. Jammen kan jeg overhovedet nå at være med..? Jeg vil da så gerne vinde en pusletaske.. det har jeg slet ikke tænk på at anskaffe mig.. så jeg krydser fingre.. Knus fra C

  SvarSlet
 80. Wauw! :o)
  Willvin Leatherette Burgundy er super lækker, så nu X'er jeg fingre for at jeg bliver den heldige vinder!

  SvarSlet
 81. Ej - har først set din give-away nu, men kan heldigvis nå at deltage....Jeg ville elske Willvin Leatherette i brun...er på barsel med min lille søn, men har slet ikke fået anskaffet mig en pusletaske, da han har haft kolik så ingen overskud til andet end ham....Krydser fingre for held og at jeg så snart kan komme ud og cruise med en lækker taske:-))
  Kh Trine

  SvarSlet
 82. Det er ved at være sidste chance for mig, for at opnå at have en stangsmart, hip og skøn skiftetaske, så gist, hvor jeg håber på at det bliver mig, der er den superduperheldige vinder.... Krydse krydse krydse fingre

  SvarSlet
 83. Tillykke med de mange faste læsere...det er fuldt fortjent. Hvis jeg vandt kunne jeg godt tænke mig en Willvin Leatherette Brun, så min 2-dage gamle niece kunne få følgeskab af en lækker pusletaske.

  SvarSlet
 84. åh, den vil jeg gerne vinde!!

  kh,

  Mia

  SvarSlet
 85. Først lige et tillykke med de faste læsere, det er ret sejt!
  Og for pokker det kunne være dejligt at vinde så skøn en taske - sønnike fylder 2 måneder her d.16 og vi har stadig ikke fundet den rigtige pusletaske, så det ville unægtelig gøre det hele lidt nemmere - især fordi jeg er alene med ham 14 dage om måneden da min skønne kæreste sejler :)
  Jeg ville vælge Napped Black hvis jeg var den heldige...

  SvarSlet
 86. Ihh jeg gad godt vinde sådan en fin en! Jeg er vild med dem alle, men måske mest willvin leatherette Brown...


  Gud de er jo fine!! Vil ha dem alle!

  SvarSlet
 87. Hej Mie.

  Det er godt nok en fin give away :o) Vores pusletaske synger på sidste vers, den er simpelthen slidt op i lyslåsen :o( Så jeg vil super super gerne være den heldige :o) Hvis jeg skulle være den heldige ville jeg vælge Willwin Napped Black.

  God weekend, og endnu engang fed give away :o)
  Kh Anette.

  SvarSlet
 88. Uh, det er jo svært, men tror det skal være Willwin Napped Black, hvis jeg er heldig.
  Kh Majbrit

  SvarSlet
 89. Kære Mie, Tak for en god og yderst inspirerende blog. Jeg er fast læser og nybagt mor til Agnes 15. januar 2011. Da jeg er studerende og derfor tænker 2 gange over hvad pengene går til, har vi stadig en plastic-taske fra Libero-klubben som pusletaske. Det ikke det der giver højeste street-credit-overskuds-mor point, så jeg vil rigtig gerne vinde en Willvin All-In-One Care Bag og opgraderes ;O) Bedste hilsen Kristine; Kristinehenriksen-snabela-jubii.dk

  SvarSlet
 90. Sikke en fin giveaway! Det er virkelig en fed taske. Hvis jeg vandt ville jeg ønske mig willvin leatherette Brown.

  SvarSlet
 91. Jeg kan da vist lige nå at være med, her på falderebet. Vi kunne sp godt bruge en pusletaske, som også Far har lyst til at gå rundt med. Hvis vi skulle være så heldige at vinde, ville vi vælge: Willvin Leatherette Brown.
  Kh Louise

  SvarSlet
 92. Wauw!! Sikke en fed give-away!!!

  Jeg er med på 3 loddere.. Dejlig blog du har her :) Skal helt klart følge med fra nu af.. :)

  SvarSlet
 93. Jeg har talt op nu og trækker lod lige om lidt, så alle kommentarer herefter vil ikke være med i lodtrækningen.

  SvarSlet
 94. All in one tælen er min favoritt. Jeg vil veldig fjerne vinne fordi jeg fikk i gave til min baby en raske som jeg ikke likte så veldig godt. Av dårlig samvittighet fornå sår de som har gitt meg tasken har jeg ikke villet kjøpe meg en ny. Men hvis jeg vinner en ny taske kan jeg bruke den med god samvittighet. Gleder meg til du trekker og jeg gleder meg til å følge bloggen din. Klem fra Thora.

  SvarSlet