Færdig med sengerand (og med søvn!)

Nu har jeg fået sengeranden færdig til Evas seng. Jeg er yderst tilfreds med resultatet og er meget glad for mig stofvalg, selvom jeg havde meget svært ved at beslutte mig. Men jeg nyder at slå øjnene op og kigge på de fine ugler og flotte lilla farve, så mon ikke baby gør det samme.

Til gengæld nyder jeg knap så meget hyppigheden i, hvor mange gange jeg slår øjnene op i løbet af en nat fordi babyen er utryg, snottet, sulten eller har tisset igennem bleen. Sidstnævnte sker alt for ofte og vi har allerede været igennem 3 typer bleer for at prøve at finde et mærke/størrelse hun ikke tisser igennem i og stadig uden held. I nat har været den hidtil hårdeste nat og jeg satser på, at det var toppen og det fra nu af kun bliver bedre og med langt mindre natteroderi. Så nu står den bare på kaffe og sofahygge til mig og lillesøster resten af dagen (forhåbentlig).

27 kommentarer

 1. Hvor er den blevet fin.Rigtig flot valg.

  SvarSlet
 2. Hold op den er sød! Den kan Eva kun være glad for..Håber I får slappet lidt af begge to :-)

  SvarSlet
 3. SÅ flot.
  Håber I snart får sovet bedre...

  SvarSlet
 4. Det er bare alt for hårdt at vænne sig til alle de ture op af sengen om natten. Håber det snart bliver bedre. Sengeranden er blevet vildt flot. sejt at du alligevel lige har overskud til at lave sådan en.
  Kh Vibeke

  SvarSlet
 5. Neeej... hvor blev det fint,
  der kommer lille Eva til at sove rigtig godt :)

  SvarSlet
 6. Hvor er den fin!
  Vi har også haft tisse-igennem problemet. Løsningen for os blev Vibelle bleer fra Aldi OG bleerne i et nummer større, selvom de egentlig er for store.

  SvarSlet
 7. Den er blevet rigtig flot og sikke hurtigt du fik syet den. Nu det ikke for at være belærende eler bedrevidene men det ser ud som om i har sat sengen op af jeres. Nu ved jeg ikke om det bare er billede der snyder men vil bare nævne at det ka være rigtig farligt at have en åben baby seng og af forældresengen. Min Veninde gjorde det med sin datter og vågnede en nat ved at baby hang i hoved mellem sengene heldigvis vågnede hun i tide. Ville bare nævne det håber ikke du tager min kommentar som kritik.

  SvarSlet
 8. Allerførst: Vi havde også tisse-igennem-problemet med vores ældste. Det kunne klares med Aldis Vibelle-ble, senere skiftede vi over til Coops/Änglamarks, som også fungerede.

  Sengeranden blevet rigtig fin! Heldige lille Eva :-)

  SvarSlet
 9. Hvor er den bare fin! Og mon ikkelillesøster vil sove bedre om natten nu hvor hun kan se sådan en fin sengerand:)

  SvarSlet
 10. Super flot sengerand, og perfekt stofvalg!
  I stakler, der er intet værre end at mangle søvn..
  Da Mynthe var lille tissede hun også igennem alle bleer, vi var også mange mærker igennem og endte tilsidst med Huggies - dem kunne hun ikke tisse igennem, så det endte med at vi brugte Huggies de første 4 måneder - bare et lille tip;)

  SvarSlet
 11. Super Super fin sengerand! Og forkæl nu dig selv med en kage og en kaffe. Det må man godt, når man ikke har sovet!

  SvarSlet
 12. Den er blevet rigtig flot! Jeg elsker bare uglestoffet - har også selv brugt det til Smillas værelse;-)

  SvarSlet
 13. Bare flot i det lækre stof.
  Håber, prinsessen snart sover bedre.

  SvarSlet
 14. Supersøt sengekant!! veldig imponert :)

  Håper du får sovet litt bedre i natt.

  SvarSlet
 15. Super fin sengerand og lækkert, lækkert stof! Kan du skrive lidt om hvordan den er lavet og hvor meget stof du har brugt?

  SvarSlet
 16. Tak skal I have allesammen. Har fået slappet godt af i dag, men er som om sådan en manglende nattesøvn er lidt svær at indhente lige med det samme.

  Kan se vi ikke er de eneste med tisse-gennem-bleen-problemet. Vi har faktisk Vibelle fra Aldi i et nummer større, men de lukker ikke ordentligt til, så der kommer også tis igennem. Har i dag købt Moltex-bleer som vi ikke har prøvet endnu, håber det virker.

  Asiya; bare rolig ser det ikke som kritik. Det er rigtigt set at babysengen står helt op ad vores seng, men man kan vist ikke se, at der er en ca. 15 cm kant på babysengen ind mod vores seng, så hun ikke kan trille ud eller over i vores seng.

  SvarSlet
 17. Dorthe; Jeg har lavet den ved at sy et nyt betræk uden på en sengerand fra Sebra. Siden med uglestoffet er inkl. sømrum 35,5 cm i højden og jeg har brugt lidt over 3xbredden på uglestoffet, der er 110 cm bredt. Den lilla prikkede side er 41 cm i højden og lidt længere end uglesiden. Men hvis du søger på Sebra-sengeranden står der også hvad den måler.

  SvarSlet
 18. Hvor er den altså bare flot...så gennemført fin!!

  SvarSlet
 19. Sengeranden er blevet virkelig flot. Farve- og stofkombinationen er helt perfekt.

  Håber at det snart bliver bedre med natteroderiet og at I finder en bleløsning...

  SvarSlet
 20. Hvor er den superfin Mie! Og stort tillykke med Eva (beklager jeg ikke har fået dig lykkeønsket tidligere... bedre sent end aldrig - håber jeg!). :-)

  Und dig selv masser af kaffe og hyggestunder i sofaen! :-)

  SvarSlet
 21. Hvor er den fin... Det var også min plan den gang .. Men fik sku aldrig lavet en hahaha ....

  SvarSlet
 22. hvor er den bare blevet go! elsker bamse grisen :)

  SvarSlet
 23. Super hyggelig side, jeg går og samler sammen til at sy en sengerand.. og så er det jeg lige vil gribe chancen og spørge dig hvordan du har gjort det, får der er jo lidt spændt på det der med at få noget stof trukket ud over noget skum,- det kunne godt blive lidt træls.. ;)

  SvarSlet
 24. Anonym: Jeg har syet et betræk til en sengerand fra Sebra, hvor der er stofbetræk på i forvejen, og jeg har bare trukket det nye betræk udover det eksisterende. Det tror jeg får det til at "glide" lidt nemmere.

  SvarSlet
 25. hvor er den bare super flot, du godt nok dygtig. gid jeg var lige så dygtig. jeg leder efter den lblå småfolk har lavet, men den er bare ikke til at støve op, så gid jeg selv kunne sy så kunne jeg selv have lavet en.

  SvarSlet
 26. Super flot sengerand du har lavet. Jeg er selv igang med at lave en sengerand med åbning i den ene ende og 3 cm tyk. Hvordan har du syet enden sammen når de to sider ikke er lige brede?

  SvarSlet