Beslutning taget, stof bestilt og pakke modtaget
Endelig fik jeg taget beslutningen om hvilket stof, der skal på sengeranden til Evas nye seng. Det blev bestilt i forgårs og her til aften kom posten med det til mig fra Stof&Stuff.

Jeg er så stor fan af pakkepost om aftenen for bedst som man har tænkt "nå så blev det ikke i dag min pakke kom", så ringer det på døren med en dejlig overraskelse. Nu skal jeg bare lige finde tid til at få syet og betrukket sengeranden.

7 kommentarer

 1. Og en super flot beslutning du tog dig :)

  Kender godt den skuffelse, men så alligevel overraskelse når han kommer med det alligevel, super :)

  SvarSlet
 2. Den bliver super fin. Hun kan kun blive glad af de fine ugler..:-)

  SvarSlet
 3. Synes forresten at det var kæmpe overskudsagtigt af dig så hurtig at være på bloggen efter du havde født. Det skønt med en beretning..:-)

  SvarSlet
 4. Uhh og så netop det der lækre stof! Yngstaeadderen har det som hynde på sin triptrapstol, blot med grøn baggrund, men samme ugler! Desuden et sæt machende sengetøj med lilla bagside. I LIKE!!
  Go´fredag, Klem

  SvarSlet
 5. ..hva skete der lige? - der skulle stå "yngstedatteren"

  SvarSlet
 6. God beslutning, det er en skøn kombi du har valgt - ligesom Idas også er!
  Og ja pakkepost om aftenen er det bedste, for der findes da heller ikke noget værre end at komme hjem til en seddel om at den længe ventede pakke kan hentes næste dag...

  SvarSlet
 7. Godt gået:) Her er der endnu ikke taget en beslutning i forhold til den sengerand. Eller meget andet for den sags skyld;)

  SvarSlet