We did it!

Vi er kommet igennem en hel lang søndag med 2 stk. meget snotforkølede og energiforladte forældre og 1 stk. meget frisk bøllebarn. Vi har skiftes til at sove og underholde barn og på den måde er det lykkedes os at nå igennem dagen på en nogenlunde fornuftig vis. Ida er heldigvis kommet sig over sin del af sygdommen og har hygget, leget og været glad det meste af dagen. Heldigvis.
Nu står den på the og havregrød til denne trætte mor. Resten af aftenen vil jeg strikke videre på mit førstegangs-forsøg udi en djævlehue. Jeg følger opskriften slavisk, men har stadig svært ved at se hoved og hale i, hvordan det skal blive til en hue, så det er lidt som at strikke i blinde. Men før eller siden åbenbarer det sig vel for mig (eller også ender det hele som et skraldespandsprojekt).

4 kommentarer

 1. Åhh Mie.. bliver lige nødt til at kommentere videre her... når du finder noget tøj, som er smart - vel og mærket når Nora Malkeko kommer på banen, så sig lige til ikke? Hvor jeg glæder mig til at høre om din næste tid.. Hvornår har du termin? Kh C

  God bedring til jer alle... Lækkert med havregrød.. det er altså ikke af vejen..!

  SvarSlet
 2. Jep, havregrød er faktisk ret lækkert (i hvert fald i min verden). Skal nok gøre reklame for smart ammetøj (hvis jeg finder det) her på bloggen.

  Jeg har termin 1. feb. så det er rigtig meget lige om lidt og jeg er spændt og glæder mig og en lille smule nervøs (mest for fødslen).

  Jeg blev jo også sygemeldt med mange plukveer sidst i november, hvorefter de nærmest forsvandt. Men nu er de tilbage for fuld skrue, hvilket jo heller ikke gør noget længere. Men jeg går hele tiden og tænker om det mon er nu de tager til og bliver til mere?

  SvarSlet
 3. Åh, vi har også lige haft en tur med syge forældre og frisk barn. Det er bare benhårdt. Både fysisk og for den dårlige samvittighed. Jeg overvejede flere gange hvornår vi mon blev meldt til børneværnet for at pacifisere Ingrid med tegnefilm og servere sørgeligt mad. Men vi overlevede heldigvis alle tre med bravour. God bedring til jer! :o)

  Vildt, at termin er lige oppe over...

  SvarSlet
 4. Uff uff! ikke moro å være syk :( god bedring!

  Jeg strikket også en djævelhue for et par år siden. Fulgte oppskriften til punkt og prikke men kunne bare ikke forstå hvorledes dette skulle kunne bli en hue, men det blev det altså :) Lykke til!!

  SvarSlet