Strikkede babyundertrøjer


Her i juleferien har jeg kastet mig over lidt strik og 2 små klassiske babyundertrøjer er det blevet til - dejligt overskueligt arbejde og nemt at have med rundt på visiter. Det er første gang jeg afprøver denne model, men bestemt ikke sidste gang da den virkelig er meget nem og meget hurtig at lave og jeg er vild med det færdige resultat brugt som pullovers på bitte små mennesker.Begge disse er i str. 3 mdr. og er til vores lille vinterpige, der kommer lige straks. Den lilla er i noget Baby Merino uld og den koralfarvede er i Alpaca.

12 kommentarer

 1. Hej,
  Hvor er de fine! Hvor har du mon fundet opskriften?
  Kh Stine.

  SvarSlet
 2. Hvor er de fine. Elsker de veste, har selv strikket 2, og er i gang med den tredje. Og ja de er bare super nemme og meget overskuelige ;O)

  Kh Susan

  SvarSlet
 3. Hvor er de dog fine Mie, jeg bliver helt skruk!

  SvarSlet
 4. Så søte! Perfekt for et lite vinterbarn.

  SvarSlet
 5. Hvor fine.
  Kan du give os opskriften måske?? :)

  SvarSlet
 6. Ååhh hvor er de fine! Kan slet ikke stå for veste til de små :)

  SvarSlet
 7. Hvor er de fine. Jeg overvejer også at strikke sådan nogle til min vinterbaby. Hvor har du opskriften fra?
  Kh Gitte

  SvarSlet
 8. De er super fine - dejlige farver du har valgt!

  SvarSlet
 9. De vestene er herlige! Jeg har og en på pinnene for tida :-) Flotte farger du har brukt.

  SvarSlet
 10. Hej Mie
  Hvor er det fine undertrøjer du har lavet:-)
  Jeg er netop igang med at hækle den skønne abe som du har delt opskriften på - har lige hæklet kroppen og skal til at lukke af - er dog i tivl om kroppen skal være åben? til når hovedet skal monteres. Kan du følge mig? jeg har hæklet den sidste omgang og er er et hul...
  Kan du hjælpe mig videre?

  God aften - venlig hilsen Jette

  SvarSlet
 11. Tak skal I have - nu er alt i miniature størrelser jo også bare pr. definition rigtig fint og sødt :-)

  Flere af jer efterspørger en opskrift. Den jeg selv har brugt har jeg fået på kopi fra en veninde og det er ikke noget jeg lige gider at sidde og taste ind her på bloggen lige pt. og har ingen scanner.

  Men jeg prøvede lige at Google: "strikkeopskrift babyundertrøje" og der kom flere forskellige gratis opskrifter frem. Alle stort set samme model, men med lidt forskellige fremgangsmåder.

  Jette: Jeg lader altid kroppen til aben være åbent, så den får en lidt bredere hals, når man syr hovedet på. Håber du viser den frem på din blog, når den er færdig.

  SvarSlet
 12. Hvor er de skønne. Svigermor har lige produceret 3 sådanne til mig og min Karen. Skønt! Dem kan man ikke få for mange af. Lækker blog - vil da melde mig som læser og følge med i dine skønne sysler. Kig endelig forbi hos mig også . måske du vil være med i kampen om at vinde en abe eller en hund? :-)

  Kh. Mette

  SvarSlet