Som arbejdet skrider frem og vægelsindet melder sig

Jeg havde jo ellers en klar plan med dette tæppeprojekt. Skitsen her har hængt længe på min opslagstavle og i går kastede jeg mig ud i projektet. Her kan I se, hvordan arbejdet skred frem i løbet af aftenen.


Men efterhånden som det har taget form er jeg samtidig blevet usikker på projektet. Jeg synes ikke det bliver som jeg havde forestillet mig. Sådan er det med nogle idéer, de fungerer ikke altid lige så godt ude i virkeligheden som inde i tankerne. Så nu vil jeg lade projektet tage en lidt anden og forhåbentlig mere tilfredsstillende drejning fra stort legetæppe til lidt mindre senge-/barnevognstæppe. Mere herom senere - håber jeg, der er nemlig også lige et hjem, der mere eller mindre sejler efter en juleferie med et minimum af udførte huslige pligter (jeg skulle jo også mærke det var ferie).

4 kommentarer

 1. Haha Mie kan se vores indlæg ligner lidt hinanden...både med kransekagen og vores hjem der sejler efter ferien :-) Ja jeg kan jo på ingen måde slå 10 års erfaring indenfor kransekagebagning wauw hvor er den fin.

  Tæppet ser rigtig spændende ud - sejt du kaster dig ud i projektet her så tæt på termin.

  Kh. Mette

  SvarSlet
 2. Hej Mette; Ja en husmor skal vel også have lov at holde lidt fri i ferien :-) Selvom det hævner sig lidt nu, hvor det igen er hverdag.

  Tæt på termin eller ej, så skal de utålmodige hænder gerne have noget at tage sig til. Da jeg ventede Ida sad jeg lige op til termin og syede patchwork-legetæppe som jeg håbede at have færdigt inden hun kom og jeg gik i fødsel dagen efter jeg var blevet helt færdigt (gid man altid kunne regne med en fødsel på den måde, så var det til at planlægge efter).

  SvarSlet
 3. Hvor bliver det et fint tæppe!
  Og hvor er det pudsigt, jeg har netop i julen fået ideen til et lignende tæppe med applikationer. En lille akvarelfarvelagt tegning jeg engang lavede til min kæreste, skal blive til et tæppe til vores lille spire, som vokser inde i maven.
  Og så er det jo perfekt, at jeg lige kan følge dit projekt inden jeg får eksamen overstået og tid til at sy.
  Hvilken maskine har du egentlig? Jeg står overfor at skulle købe en ny snart...
  Tak for en skøn og inspirerende blog.

  SvarSlet
 4. Mange tak Nønne. Ja jeg har jo valgt at lave mit tæppe en del mindre end det her på billederne. Mange applikationer er lidt af en større prøvelse end jeg lige havde regnet med, men det skrider fremad.

  Mht. maskinevalg er jeg vist ikke lige den rette at spørge. Jeg har en Major Janome III, men det er overhovedet ikke noget bevidst valg for det er en jeg har arvet for en del år siden, så har aldrig sat mig ind i det marked. Er dog sikker på der nu findes både nyere og smartere modeller.

  SvarSlet