Som arbejdet skrider frem #2Jeg er nu i fuld gang med at applikerer og quilte på mit tæppeprojekt. Jeg bruger de største af applikationerne til at quilte pladevatten fast med. Det er lidt et mas en gang i mellem at få vendt og drejet alle lagene gennem maskinen, men det går ok indtil videre.


Det bliver en del mindre end jeg først havde regnet med, efter jeg i går besluttede at omsadle projektet en smule. Det bliver dog heller ikke et barnevognstæppe som jeg havde tænkt på, måske på sigt et sengetæppe, men til at starte med bliver det et lille lege-/ligge babyen på-tæppe. Derfor har jeg også ladet pladevatten være i sin fulde tykkelse i stedet for at dele den i 2 til tyndere lag som jeg plejer, så det er godt isoleret mod gulvet.


Jeg kan allerede nu mærke, at jeg bliver mere tilfreds med resultatet.

Og nårh ja, hjemmet sejler stadig en smule, men jeg er ved at få gnavet mig igennem vasketøjsbunken, så lidt fremgang er der også at spore på den front.

5 kommentarer

 1. Jeg glæder mig til at se det færdige resultat :)

  SvarSlet
 2. Et lægge babyen på-tæppe (:D) er også en god idé. Og det blir virkelig fint! Har du selv tegnet figurerne, eller er det skabeloner?

  SvarSlet
 3. Hvor er det fint - er vild med stoffet!

  SvarSlet
 4. Tror det blir rigtig godt, Mie! Og også en rigtig god idé at lave det til sådan et lille-på-tæppe:)

  SvarSlet
 5. Sikken et projekt og hvor er det smukt, den lille ny kommer bestemt til at ligge godt hvad enten det bliver under eller oven på tæppet. Glæder mig rigtig meget til at se det færdige resultat og misunder din tålmodighed helt vildt.

  Rigtig god arbejdslyst.
  Kh. Jill

  SvarSlet