Pusle-hygge


Ida er ikke meget for at blive skiftet eller puslet for tiden. Som regel bliver fornødenhederne klaret med Ida i stående position, men nogle ting og nogle gange klares det hele altså bare nemmest, når hun ligger ned - hvis hun ligger stille vel at mærke. Med lidt bestikkelse i form af pude, bog og ekstra opmærksomhed fra både mor og far blev aftenpusleriet i dag alligevel ganske hyggeligt.
Vi er så småt ved, alle 3, at kæmpe os igennem den stride januar-forkølelse, der florerer for tiden. Vi skulle jo gerne nå at få samlet lidt kræfter inden lillesøster melder sin ankomst - hvilket nu kan være når som helst, da jeg er i uge 38 nu. Uha!

4 kommentarer

 1. Det så da koselig ut.
  Jenta mi har heller ikke tid til å ligge stille:)
  God bedring til dere alle, og god helg!

  SvarSlet
 2. Hej Mie - følger din skønne blog og alle dine fine sager. Hvor er du dygtig og inspirerende. Er gammel klassekammerat til Jesper helt fra barndommen, så det var sjovt pludselig at få ham og dig kædet sammen:-) Og ikke mindst se søde Ida - hun ligner jer, og hver gang jeg ser hende, så tænker jeg også: Nøj, hvor hun ligner sin faster:-)
  Anyway - bare en hilsen, for at sige at verden er lille, og din blog er skøn! Hils familien fra mig (selvom jeg jo for dig er helt ukendt - længe leve blogland)

  SvarSlet
 3. I krig og kærlighed gælder alle knep :)

  Kh Laura

  SvarSlet
 4. Hej Helle
  Ja verden er lille en gang i mellem. Og du har ret, Ida kan vist ikke løbe fra sit fædrene ophav :-) Men jeg begynder dog at kunne se mere og mere af mig i hende også, hvilket er meget rart :-)

  SvarSlet