Poppy-Daisy hunden

Det er ikke kun royale tvillinger der i dag har set dagens lys (og som kommende fødende på Riget er jeg ret glad for, at få hende Mary og hendes følge vel ud af vagten inden vi andre skal ind og overtage de kongelige fødestuer her om ikke så længe). Herhjemme er også denne lille gravhund kommet til verden lavet efter samme opskrift som denne, der blev givet væk i julegave. Denne her har vi beholdt selv og Ida ligger allerede nu og putter med den, mens hun kæmper med snot og en lille feber.

Den er lavet i Liberty babyfløjl i printet Poppy & Daisy - begge passende navne til en gravhund. (Hm, nu jeg tænker over det er der jo så hele 3 royale referencer i denne hund; fødselsdagen, racen og Daisy-navnet. Det må have været min intuitive underbevidsthed, der her har spillet et pus, for vidste først om fødslen efter jeg havde færdiggjort hunden)

9 kommentarer

 1. hvor er den fin, og kan godt forstå du sætter pris på at mary+følge kommer ud af vagten.

  SvarSlet
 2. Tillykke med hunden - den er fin!

  SvarSlet
 3. Så vil jeg også gerne have en hund hvis den kan være så fin.

  SvarSlet
 4. Hvor er den bare fin! Måske skulle jeg finde resterne frem, for der er flere her der ønsker sig en rigtig Hundsen, som gravhunden i Peter Pedal tegnefilmen.

  SvarSlet
 5. Sikke nogle søde hunde du laver. Kan godt lide din blog og har meldt mig som fast læser:-) God bedring med den lille. KH Christina.

  SvarSlet
 6. Sikken en sød hund - godt den kan kramme den småsyge pige. God bedring med hende!

  Min intuitive underbevidsthed må helt klart også have været på spil, for natten til lørdag hvor Mary føder, drømmer jeg at min veninde pludselig er gravid med tvillinger og skal føde dagen efter! Hehe..

  SvarSlet
 7. Men alligevel også meget rart at vide, at nu har de (Føde-folkene på Riget) lige få pudset alle deres færdigheder af, og det hele fungerer:)

  SvarSlet