Når nu jeg alligevel ikke rigtig har veer

Så må jeg jo fordrive tiden med andre ting. Her er lidt billeder af, hvad meget af min lørdag eftermiddag er gået med (dvs. den del af den, som ikke er gået med at håndtere humørsvingende-nægter-at-sove-til-middag-barn).

Hæklet hjerte efter opskrift fra Busters Mor - dog med tilføjelse af sølvkant. Ved ikke helt hvad det skal bruges til eller om der skal laves flere - måske en detalje på et stykke tøj el.


Eksperimentering med påsyede lommer til en nederdel til min venindes datter. Det er kun anden gang jeg syer noget, hvor der har skulle lommer på, så er stadig meget på begynderniveau på det område.Når der har været ro til det er det også blevet til lidt mere lytten til lydbog, der pt. er Giganternes fald af Ken Follet (ham der også har skrevet Jordens søjler og Uendelige verden. Historiske romaner som disse er helt klart min favoritgenre. Plejer at foretrække at læse dem selv, men må bare indse, at det ikke bliver til så mange læsetimer mere som det har gjort. Desuden har lydbøger jo også den fordel, at de kan nydes samtidig med, at man laver andre ting, hvilket passer mig og mit temperament rigtig godt.


Den færdige nederdel til min venindes datter, med (efter egen mening) tilfredsstillende lommer.
Til slut rundede jeg af med en nederdel til Ida i noget ret kinky flamingostof jeg har haft liggende længe og ikke rigtig fået taget mig sammen til at bruge. Men nu blev (noget af) det til en frisk lille strutnederdel til Bøllen. Hvis hun da ellers vil gå med den, for da jeg fremviste den for hende og spurgte om den var fin (hvilket mange ting er for Ida for tiden), fik jeg blot et højt og rungende "Neeej!" til svar.

Til jer der har spurgt, kan jeg sige, at jeg har termin den 1. februar, altså på tirsdag, så i princippet mange dage endnu, hvor jeg kan gå og være utålmodig. Men de mange plukkeveer jeg også har haft gene af tidligere i graviditeten (og blev sygemeldt på grund af), er nu vendt tilbage på fuld styrke og bliver ikke kun nivende, men af og til også regelmæssig i en times tid, hvorefter de så går i sig selv igen. Og det er trættende i længden hele tiden at tænke på om det nu er nu, og så alligevel godt vide, at det (formentlig) ikke bliver til mere. Jeg forsøger dog at se det positive i det, nemlig at min krop (og her tænkes mestendels på livmoder-delen af den) kommer i superform til den snarlige fødsel af alle de træningsplukkeveer den laver. Så satser på at "smutte en mandel", når tiden endelig bliver moden til det.

7 kommentarer

 1. Tanker om snarlig fødsels sendes herfra....og ja det er så hårdt hele tiden at analysere om det nu er nu med alle de små veer der alligevel ikke rigtigt bliver til noget.

  Det flamingo stof er jeg da noget så forelsket i....kunne lige forestille mig en kjole til Sara.

  Held og lykke med det hele :-)

  SvarSlet
 2. Åh hvor kan jeg tydeligt huske det der med at gå og vente og vente og vente...nærmest i det uendelige, føler man! Jeg fødte jo for sølle 2 mdr. siden - 11 dage over termin, så jeg var som en rasende og bristefærdig flodhest til sidst:-) Håber snart der sker noget...sender dig masser af ve-støv og føde-tanker:-)

  Jeg må altså lige spørge (for de der nederdele er da bare SÅ yndige!!) - hvordan syr man den der elastik kant på foroven? Altså hvordan får man det til at passe med stoffet og elastik delen, for de har jo ik samme størrelse...(og måske er det helt indlysende, men så langt rækker mine syevner vist ikke - vil bare så gerne lære det:-)

  Kh. Malene

  SvarSlet
 3. Har lige færdiggjort en af dine skønne aber. Han når selvfølgelig ikke dine til sokkeholderne - har skønhedsfejl, men han er mit første hækleprojekt og jeg er glad for at du lagde opskrift ud på nettet :)
  Smider ham på bloggen i morgen hvis jeg når det...
  Men TAK!

  SvarSlet
 4. Jeg vil bare sige held og lykke og håber at det hele bliver en skøn oplevelse :) bare tanken om at få en skøn lille ny født baby op på maven....det er bare det største :)
  Sabine

  SvarSlet
 5. Mette; Jeg har købt flamingo-stoffet i City Sycenter i Kbh, men kan se designeren hedder Debi Hron, så måske du kan finde det den vej af. Og tak for fødselstanker :-) Og forresten også tak for tippet om Södahl i Inspiration forleden. Laver et indlæg senere i dag regner jeg med, om mit køb.

  Malene; 11 dage! det håber jeg ikke der skal gå endnu - så bliver jeg i hvert fald også en arrig en at bo sammen med :-) Så tak for vestøv og fødselstanker - modtages med glæde.
  Mht. elastikken eller rib som det er, så er det rigtigt, at det ikke er lige bredt. Mens man syr strækker du ribben så den kommer til at passe. Jeg plejer at dele arbejdet op i 4 dele, så jeg nogenlunde får strukket lige meget hele vejen rundt. Jeg har i min sidebar lagt et måleskema op for hvor bred ribben ca. skal være til de forskellige størrelser.

  K; glæder mig at du har fået brugt min opskrift. Vil holde øje hos dig og spejde efter den :-)

  Sabine; Tusind tak - og ja, den der følelse af ny baby på maven glæder jeg mig SÅ meget til. Det er stadig noget af det der står klarest for mig fra min første fødsel.

  SvarSlet
 6. Super fin flamingo stof, elsker farverne...Og forresten så er d. 1 feb. ikke den værste dag at have fødselsdag...Krydser fingre for jer.

  SvarSlet
 7. Ihh, det er spændende. Jeg er selv højgravid med min første og har termin den 7. feb - altså på næste mandag.. Har dog ikke helt fattet det endnu, men det kommer nok sammen med 'trunten' :)

  SvarSlet