Mit gamle sengetæppe


Maiken skrev til mit indlæg i går, om det applikationsmotiv jeg har brugt på bukserne til Ida, at hun mindedes hendes mor havde brugt samme motiv på noget den gang hun var barn. Og det tror jeg meget vel på, mener nemlig motivet er fra en rigtig "Hej med dig, her bor jeg"-skilt på døren-klassiker (ret mig gerne, hvis jeg tager fejl). Selv havde jeg dette sengetæppe med drenge- og pigemotivet på, som min mor syede til mig.

Husker du det også?

12 kommentarer

 1. Jeg husker dem også, og jeg tror faktisk, at jeg stadig har et krus med mit navn og den lille pige! Gad vide hvor jeg har gjort af det...

  SvarSlet
 2. Nårh ja, dem kan jeg vist også huske - havde den på en tallerken også tror jeg nok.

  SvarSlet
 3. Hvor er det fint. Jeg kan også huske de søde piger og drenge, min moster aplikerede også nogle i samme stil i midten af 80érne.

  SvarSlet
 4. Hvor fint. Det er da vildt hyggeligt at kunne grave sådan et gammel klenodie frem. Jeg tror altså også det var noget tæppe-lignende min mor lavede. Må hellere spørge hende hvad det egentlig var, for nu bliver jeg helt nysgerrig. Altså, det der med at huske og alligevel ikke huske...

  Du må snart være utålmodig nu hvor du rammer termin i morgen (hvis jeg husker ret?)...?

  SvarSlet
 5. Hvor sjovt og hyggeligt - jeg har også haft et sengetæppe med de små drenge+piger på da jeg var lille. Det var et min faster syede/quiltede til mig.

  SvarSlet
 6. Hvor er det hyggeligt at se den lille pige igen, jeg har stadig mit dørskilt og krus med mit navn og selv samme pige på. :)

  SvarSlet
 7. Ja der var en hel serie med de motiver. Jeg har stadigt to æsker jeg som barn klistrede to sider fra en kalender på. Jeg går ud fra at hele kalenderen bestod af de motiver, men kan ikke huske det.

  Og hvor må det være hyggeligt at finde sit gamle sengetæppe frem.

  SvarSlet
 8. Tænkte nok, at det ikke kun var mig, der kunne huske motivet som en klassiker. Hyggeligt at høre det også bringer minder frem hos jer andre :-)

  Maiken; rigtig husket, har termin i dag - og ja er pænt utålmodig efterhånden :-)

  SvarSlet
 9. minder rigtig meget om holly hobby motiverne

  SvarSlet
 10. minder også om sunbonnet sue
  hvis det hjælper.

  SvarSlet
 11. gud hvor er det retro fantastisk!

  SvarSlet