Luftballoner


Min tid går med småprojekter; rydde op i skuffer, ordne vasketøj, samle voksipose osv. I går aftes fik jeg lavet dette barnevognsophæng med små farverige luftballoner med små bjælder hægtet fast.
Tidligere har jeg lavet en del barnevognsophæng med hæklede bamser som det på billedet herunder, som Ida også selv havde en af i barnevognen. Men jeg syntes efterhånden, at jeg trængte til et andet slags ophæng, dels at lave, dels at se på. Så det blev til disse luftballoner i stedet for bamser denne gang.

Nårhh, det var den gang (sidste vinter) da Ida lå i barnevogn og havde små bamser at kigge på.Det var først min mening, at det "bare" skulle være stribede kugler med en bjælde inden i. Men da den første blev færdig synes jeg mere det lignede en ballon, og med bjælden syet fast neden under udgør den det for luftballonens kurv.


Imellem ballonerne har jeg sat træperler på i brun og beige, der matcher barnevognens farver. Det hele er hængt op på en elastiksnor i skøn neonpink fra Panduro.Jeg har her til formiddag haft et lille projekt i gang med at eksperimentere med at fotografere luftballonerne i forskelligt modlys. Efter at have fået en masse mørke billeder lykkedes det mig at finde den rigtige funktion på kameraet og kunne derefter knipse løs uden at ende med kun billeder af "sorte" balloner. De 2 billeder herunder er faktisk taget direkte mod den skarpe vintersol.


15 kommentarer

 1. ej hvor er bamserne og luftballongen super søde :)

  SvarSlet
 2. super fantastiske luftballonner!! Genialt!

  smil fra Mia

  SvarSlet
 3. Den er super sød. Jeg har sat familiens olde til at lave en med hæklede små bolde. Måske jeg skulle overgive denne idé..

  SvarSlet
 4. Hvor er den sød! Jeg er altså blevet ret vild med luftballoner - har lige købt nogle vildt smukke i glas til børnenes værelser.
  God weekend!

  SvarSlet
 5. Hvor er den fin. Virkelig en god idé

  SvarSlet
 6. super fine luftballoner.... men det er bamserne nu altså også :)
  kh♥

  SvarSlet
 7. Dine fine små luftballoner fangende mine øjne med det samme, sød ide :)

  SvarSlet
 8. Hvor er de skønne. Meget dejigere som luftballonger end som bolde hvis du spørger mig.

  SvarSlet
 9. Det har jeg alligevel aldrig set før! Hvor er det bare sjovt at se på for et barn. Dejligt inovativt. (er det kun mig, der synes de ligner bryster?

  SvarSlet
 10. Onkel Anne; ha ha, bryster er vel også dejlige for små babyer at ligge og kigge på :-)

  SvarSlet
 11. Må man få opskriften på de små søde bamser?

  SvarSlet
 12. Opskriften til bamserne er fra denne bog: http://www.bogpriser.dk/work-887567-strikkede-og-haeklede-dyr-i-lange-baner/

  SvarSlet