Klipfisk og Djævlehue - det lyder ikke som noget for små børn

Men det er nu engang navnene på disse 2 klassikere inden for babystrik, der har været mine seneste 2 projekter. Begge dele er førstegangsforsøg.

Jeg synes, at den opskrift jeg fulgte til Djævlehuen var en anelse besværlig at følge og resultatet blev heller ikke helt super duper (dog godt nok til, at det er blevet en brugbar hue). Derfor er jeg nu i gang med endnu en Djævlehue med en anden fremgangsmåde. Evaluering følger.

3 kommentarer

 1. Nej det lyder ikke børnevenligt, men det er bare så dejligt til de små :)
  Der er en bog der hedder Blød Begyndelse. Der er en rigtig god og nem opskrift på Djævlehuer. Strikkes på 2 pinde og syes sammen tilsidst. Loke har et par stykker af denne model, og den har en god pasform. Der er rigtig mange søde opskrifter i den bog! Så pas på, hvis du låner den på biblioteket :)

  Opskriften er forresten også her : http://www.mama.dk/Baby/Udstyr/Hue.aspx

  Flot arbejde Mie!

  SvarSlet
 2. Ja, der er mange sjove opskrifter. De er sååå dejlige, de huer! Fint 1. gangs forsøg!!!

  SvarSlet
 3. Jeg synes den blev rigtig fin og er vild med farven til en lille baby. Kan godt huske hvordan det var med den første djævlehue... Man strikker lidt i blinde som du selv skrev. Men nogen gange er det også det der driver arbejdet frem, at man har lyst til at se om det nu også virkelig lykkedes ;)

  Sig til hvis du ikke finder en opskrift hvor du kan " se" . Jeg strikker huerne efter en norsk opskrift og kan sende dig en kopi his det andet kikser...

  Rigtig meget held og lykke.... Med det hele <3

  Kathrine

  SvarSlet