Funky fleece

Da vi nu venter os et vinterbarn og har fået bil og sådan, så er det jo også nødvendigt at tænke i overtøj til det lille spædbarn. Noget vi ikke skulle med Ida, da hun blev født en varm sommer og ellers bare blev pakket varmt ind i barnevognen og senere Voksiposen. Så jeg har været i gang med at sy en lille fleecedragt til at holde lillesøster varm i.Og det er blevet en ret funky-udseende en af slagsen. Jeg gik ellers i Stof2000 for at finde noget forholdsvis neutralt fleecestof, men selvfølgelig i en fin farve og så måske lave en lille sjov applikation på dragten. Men der var ikke lige noget ensfarvet fleece i en farve jeg syntes var sådan rigtig fin, og så sker der altså en eller anden i reaktion i hjernen på mig, når jeg ser ting i klare, strålende farver. Jeg bliver på en eller anden måde bare draget af det. Så det endte med et par meter af dette meget farvestrålende fleecestof med matchende orange lynlås.Jeg har syet den i et dobbelt lag af fleece og har derfor ikke andet fór i. Hætten og ærmerne er kantet med lilla skråbånd, der har fået orange stikninger - bare for at holde den funky stil. Benene er lukkede. Den måler ca. 60 cm fra skulder til fod, så regner med at kunne bruge den i nogle måneder. Forhåbentlig så længe vinteren kræver varmt overtøj.


Med denne dragt færdig har jeg nu fået pakket tasken, der står klar til afgang i soveværelset. Jeg læste et sted, at det godt at have lidt chokolade el. med på sygehuset, hvis nu det skulle trække lidt ud og man får brug for lidt ekstra energi. Dette råd har jeg taget til mig og selvfølgelig også pakket lidt chokoladebarer ned. Ved bare ikke, hvor god en idé det egentlig er, at have chokolade liggende klar i en taske i et hjem, hvor en højgravid går rundt alene hjemme det meste af dagen? Jeg ved jo lige hvor det er henne...

17 kommentarer

 1. wow noget fedt stof og dragten er blevet fin :)

  SvarSlet
 2. Du er vanvittig dygtig. Den er helt helt fantastisk. Super med tasken, det tog mig 2 uger at få den pakket og det var lige i sidste øjeblik..:-)

  SvarSlet
 3. Det er da godt nok en vild dragt! :D Den bliver da rar at kigge på i den her mørke tid, den skriger jo nærmest forår/sommer. Lækkert

  SvarSlet
 4. Den er da helt kanon - kan da godt forstå at det dragede dig :-D

  SvarSlet
 5. Åh hvor er det en skøn dragt og noget fedt stof! Skal vist snart en tur i Stof2000 ;)

  SvarSlet
 6. Ha ha ha ha ja den med chokoladen kan jeg sagtens leve mig ind i!! Selvom jeg ikke er gravid længere (jeg ammer dog) så blev jeg også nødt til at spise alt fredagschokoladen i aften, for den skal jo ikke ligge i skabet i morgen, for så spiser jeg jo bare usundt 2 dage i træk og det må jeg ikke så haps haps væk med den.....he he!!

  Rigtig rigtig flot dragt du har syet!

  SvarSlet
 7. hæhæ... chokolade i tasken, ja gad vide hvor lang tid det kommer til at ligge der?? :D hihi.... kender det ALT for godt...
  Den fleece dragt er simpelthen ALT for lækker. Så fedt stof du har købt der. Kan godt forstå du blev draget af det.
  Kh

  SvarSlet
 8. Hej Mie
  Jeg har ikke givet dig ekstra chokolade, men en award derimod. Kig forbi - jeg håber, du vil lege med :)

  Kh. Maria

  SvarSlet
 9. jeg kan da godt forstå du blev draget af det stof. Held og lykke med fødsel og chokolade :)

  SvarSlet
 10. Har det på præcis samme måde med de flotte farver. Must have!! Super fed dragt du har fået lavet. Skal selv til at sy en heldragt med lynlås for første gang.. Håber ikke det der lynlås er alt for svært.

  SvarSlet
 11. Den er rigtig flot! Og det med chokolade i hjemmet er altså farligt lige meget om man er gravid eller ej. Rigtig meget held og lykke med lillesøster.

  Fortsat god weekend!

  SvarSlet
 12. Den er bare drøn flot. Og vild retro... Du får en gudeskøn unge i den der dragt..

  SvarSlet
 13. Hvor er det bare en flot dragt du har lavet, jeg kan dælme godt forstå at du følte dig draget af det stof!
  Lene

  SvarSlet
 14. Det ville jeg gerne kunne tage mig sammen til.... Du er tildelt en awars på min blog:-)

  SvarSlet
 15. Sikke en fantastisk dragt. Den er virkelig fed.
  Bare det var mig der skulle have en pige :-)

  SvarSlet