Forglemmigej

For kort tid siden tænkte jeg, at jeg da egentlig gerne ville prøve at have fingrene i noget af det der klassiske Södahl-print som man hele tiden ser rundt omkring i Blogland. Men jeg viste ikke hvad printet hed eller så meget mere end at det var fra Södahl (som jeg faktisk heller ikke rigtig vidste, hvad var). Så jagten gik hurtigt i stå igen (blev dog klogere på mærket Södahl). Den anden dag lagde Westmose så dette Inspirations-indlæg på sin blog og vupti kunne jeg da blive ejer af min første stykker Södahl-tekstil og fandt samtidig ud af at printet hedder Forglemmigej - det bliver nok ikke glemt igen lige forløbig...Farverne er lavendel og turkis og dejligt for-forårs friske i det og jeg gik straks i gang med at tænke i anvendelsesmuligheder af stoffet. Valget faldt på en applikation fra min tidligere omtalte tillånte mappe på en Elsebeth Gynther-buksedragt til Ida.Buksedragten er syet i lys denimstof fra Stof2000 og har fået oversize knapper i turkis, der matcher helt perfekt til det turkis stof.En lille sød detalje (synes jeg) er den lille mameluk-blonde, der stikker ud for neden som man kan "kigge" op under.


10 kommentarer

 1. Hvor er den fin virkelig virkelig fin, du er skisme dygtig

  SvarSlet
 2. Det er sørme nogle fine stoffer. Jeg bliver helt lykkelig af at se på den turkise jo!

  SvarSlet
 3. Flotte, flotte stoffer. Og sikke en fin buksedragt - hvor er du dygtig! :)

  SvarSlet
 4. Hvor er du sej - de er super flotte. Hvis du vil se abe i vaskeægte kvium-begynder-stil, så kig forbi :-))

  SvarSlet
 5. Sødahl stoffet er da super fint i pastelfarvet... I min hukommelse siger et eller andet mig at min mor også har brugt samme applikationsbillede, da jeg var barn. Sjovt, som der nogle gange lukkes et vindue til barndommen op... :o)

  SvarSlet
 6. Tak skal I have.

  Xenia; ja den turkis gør også mig helt varm om hjertet.

  K; Vil straks kigge ind og lure på abe :-)

  Maiken; Ja, tror dette motiv er en rigtig klassiker. Jeg havde et helt tæppe min mor har lavet med en masse af disse piger og drenge på. Så det er hyggeligt nu at bruge det igen til min egen pige.

  SvarSlet
 7. Du kan altså bare det der...den er super flot - bare jeg også var så kreativ og dygtig ved maskinen:-)

  Kh. Malene

  SvarSlet
 8. Hvor er det bare yndigt.Virkelig kært. Nu MÅ jeg altså snart igang med at applikere, det bliver så unikt :)

  SvarSlet
 9. Hold da op hvor er du god. Det ser godt ud, det ligner ikke en applikation for de dovne med alle de smådetaljer.
  Kh
  Monika.

  SvarSlet