Denimbuks med SmåfolklommerLige pillet op af juleferie-weekendtasken, hvilket forklarer det krøllede look.
For lidt tid siden lavede jeg disse bukser til Ida i denim med lommer i resterne fra et lilla Småfolk sengesæt og med rib i livet. I dag så jeg så, at Julie har fremvist et par bukser hun har lavet til sin søn efter præcis samme koncept, bare med en anden farve Småfolkstof. Lidt pudsigt, så derfor ville jeg også fremvise mit par. Der må være noget universelt, der inspirerer os alle - eller også er det fordi Småfolk og denim bare passer så fantastisk godt sammen.

PS: Buksemønstret har jeg fra denne bog, der er rigtig god for både begyndere og øvede syersker.

1 kommentar

  1. Jeg er total vild med de bukser. Hvor er de søde. Lige min smag. Sådan nogle Må jeg da bare sy til min MindsteDatter snarest...

    SvarSlet