Den nye buksedragt taget i brug

Lige en fremvisning af den nye buksedragt, der allerede blev taget i brug her til morgen. Ida er begyndt, at synes rigtig godt om at have billeder og tryk på maven som hun kan kigge på og står gerne og beundrer sig selv og motivet i spejlet. Hvilket jo passer meget godt sammen med min nyligt fundne lyst til at lave applikationer på hendes tøj.


I ryggen af buksedragten har jeg syet en lille elastik i, for at give et lille indsnit i taljen, da jeg synes dragten lidt har tendens til at blive meget kasseformet ellers. Benene er lukket af med elastik så de stadig kan holdes oppe selvom de er lidt for lange endnu.

Shhh, Dukke skal sove!

Når det klør, så klør det - også selvom man er en fin lille pige.

11 kommentarer

 1. Den er bare rigtig fin på hende!

  SvarSlet
 2. hvor er de bare blevet lækre de bukser, får helt lyst til at sy modellen, men med andet motiv til en lille dreng jeg kender. ER mønstret et du giver fra dig???
  Hilsen Lene

  SvarSlet
 3. Den er rigtig flot !! Og hun er bare en fin, fin pige. Super flot applikation du har lavet, jeg synes det er fedt at se lidt andre motiver end dem man så ofte ser :)

  SvarSlet
 4. Tak, tak.

  Lene; mønstret er det velkendte fra Elsebeth Gynthers bog.

  SvarSlet
 5. ok, har ikke lige denne bog, øv, nå men jeg må se om jeg kan finde den næste gang jeg kommer til storbyen og finder et bibliotek.

  SvarSlet
 6. Ej, hvor er den super sød! :)
  Skal helt klart også have fat i den bog!

  SvarSlet
 7. Ej hvor er den altså bare for kær! Er da helt forelsket i den lille smækre buks :)

  SvarSlet
 8. Det var dog de sødeste bukser! Jeg synes det giver en rigtig fin detalje med elastikken i ryggen, og ved buksebenene. Er vild med "baggy"stilen til de små. Og så ELSKER jeg de store blå knapper!
  Åhh gid jeg kunne sy. ØV, nå jeg må holde mig til mine malerier ;) A pro pro, og By the way, ved ikke om du allerede deltager...? - sorry jeg ikke lige kan huske alle navne men,...ellers kan du stadig nå min Give Away ;)
  KNUS og beundrende buksehilsner fra Rikke.

  SvarSlet
 9. Hvor er det bare sødt. Ææælsker de små lækre blenumser i sådanne buker..:-)

  SvarSlet
 10. Ej hvor er den bare super flot, elsker de store knapper.
  - Den sidder jo perfekt på hende :)

  SvarSlet
 11. Hold op hvor er de skønne!

  SvarSlet