Blogleg

Mette Kathrine, Maria, Mysticia og  Mette har alle været så søde at sende denne blogleg videre til mig.


Jeg takker for udfordringen og vil her dele 8 ting om mig selv.
 1. Jeg elsker Cola light og kan drikke det i større mængder hver eneste dag. Undtagen når jeg er gravid, så har jeg slet ikke lyst til det.
 2. Da Frederik og Mary blev gift, stod jeg i 7 timer sammen med 3 veninder foran Vor Frue Kirke og overværede hele showet - det var nærmest som at være til festival.
 3. Jeg ser og har set rigtig mange amerikanske serier. Til gengæld ser jeg ikke så mange film.
 4. Jeg hedder Emma til mellemnavn efter min oldemor på min mormors side. Jeg valgte selv at få mellemnavnet, da jeg var 13. Ida hedder tilsvarende Evelyn til mellemnavn efter min mormor, altså hendes oldemor.
 5. Jeg har 1 tatovering på undersiden af venstre håndled. Jeg fik den lavet i pinsen 2006, men jeg turde ikke fortælle det til mine forældre.
 6. Jeg har aldrig drømt om at have min egen have og kan ikke forestille mig, at jeg ikke skal blive boende i lejlighed.
 7. Da jeg var 10 år blev jeg bidt i kinden af en lille fransk bulldog og blev syet med 5-6 sting og limet i mundvigen. Man kan stadig se arret på kinden, men det generer mig ikke. Jeg er ikke blevet bange for hunde af oplevelsen, men har altid været bange for fugle.
 8. Jeg glæder mig helt vildt meget til snart at føde og opleve at blive mor for anden gang, møde vores datter og ikke være gravid mere (selvom jeg synes det er en fantastisk oplevelse).
Jeg vil som flere andre lade legen stoppe her, da jeg også har indtryk af, at den efterhånden har været godt rundt i hele Blogland.

  1 kommentar

  1. Hyggeligt at læse mere om dig, det er en dejlig blog du har her, jeg hopper på listen over faste læsere!

   Kik endelig forbi min blog hvis du får tid og lyst.
   Klem.

   SvarSlet