Årets kransekage #2

Sådan blev altså det endelige resultat af årets kransekage som den tog sig ud ved præsentationen lidt i 12 i går. Lidt af et højdepunkt hvert år (synes vi der står for den i hvert fald).

Hele 23 var vi samlet til at træde ind i det nye år sammen. Super hyggeligt og altid dejligt at være sammen med gode gamle venner tilbage fra gymnasietiden i provinsen + de enkelte kærester og venner der har sneget sig ind udefra i løbet af årene. Det blev en dejlig aften og trods ædruelighed for mit vedkommende (for 3. år i træk grundet graviditet, amning og nu graviditet igen) holdt jeg ud helt til kl. 3, hvilket godt har kunne mærkes i dag. Bøllen var outsourcet til farmor og farfar og kom først hjem igen her til eftermiddag, så manden og jeg har heldigvis kunne tage den med ro hele dagen og bare slappe på sofaen - dejligt!

Håber I alle også kom godt og trygt ind i det nye år. Ud fra dagens vejr at dømme, ser det ud til at blive et lyst og lovende år vi går i møde.

5 kommentarer

 1. Hvor er den blevet flot:-)

  SvarSlet
 2. Godt nytår! Og jeg må medgive, at den kransekage er fantastisk! Intet mindre - og en super fed tradition med fællesbagning. Så er den jo unika! Lige som den skal være.

  SvarSlet
 3. Hvor er den festlig og flot, og så er det en dejlig tradition i har. Rigtig godt nytår.

  SvarSlet
 4. Den er virkelig flot, og ser ret stor ud.
  Jeg har linket til din brødkurv idag. Jeg håber, det er okay. Jeg kender ikke reglerne om det her i blogland.

  SvarSlet
 5. Tak skal I have.

  Lene; det er altid helt i orden at linke :-) Så tak for det.

  SvarSlet