Af banen, af banen, her kommer bananen...!

Nogle kan måske huske, at jeg for en del tid siden gjorde reklame for vores gamle lejlighed som vi ikke havde fået solgt. Efterfølgende har jeg slet ikke fået fulgt op på den sag herinde og fået fortalt, at den nu endelig er blevet solgt - faktisk allerede i november måned. Hurraaa! for en lettelse nu kun at være ejere af en enkelt lejlighed.

Det har så hele tiden været planen, at når vi var den udgift mindre skulle vi få købt os en bil - og gerne inden lillesøsters ankomst. Men da ingen af os nogensinde har hverken købt eller ejet et motordrevet køretøj (hvis man altså ser bort fra mandens glade teenageår som Puch Maxi-ejer) så har det været lidt af en nød at knække for os sådan et bilkøbsprojekt.

Efter at have cirkuleret en del tid om den varme grød, fik vi dog pludselig taget os sammen her i løbet af ugen og fik rykket på projektet. I dag var vi så ude at se på en bil for første gang nogensinde og endte med at gå derfra med en underskrevet salgsaftale i lommen. For der er vel ingen grund til at dvæle ved tingene, vel? (Men alligevel lidt af en omgang lørdagsshopping synes man nu nok.) Men fra slutningen af næste uge siger jeg bare: "Af banen, af banen, her kommer bananen!".

Og her har I så Bananen:

Den hedder noget og har tekniske betegnelser, kan en masse og har forskelligt ekstraudstyr. Derudover er den sort, den kan køre, den har varme i sæderne og god plads til autostole og barnevogn.

Og ja, det var så nok første og sidste gang der kom et indlæg her på bloggen kun prydet af et kedeligt bil-billede - men hey, nu er det vores bil og det er faktisk knapt så kedeligt.

8 kommentarer

 1. TILLYKKE med bilen - det er så skønt at have, og når først man har den forstår man ikke man nogensinde har kunnet undvære den :)

  Sjovt nok tænkte jeg netop på jeres lejlighed den anden dag - pudsigt!

  Og... af banen af banen her kommer bananen er det FASTE opråb fra August når han har været i bad og skal ind og tørre og putte i mor og fars seng bagefter - hihi!

  Smil fra Mia

  SvarSlet
 2. Grattulerer så mye med ny bil.
  Den så da riktig flott ut.

  SvarSlet
 3. Sikke en lettelse at få solgt lejligheden, tillykke med det!
  Og så må man jo rose den yderst nydelige (og fornuftige) bil. - Mon ikke I ender med at få meget glæde af og mange gode timer i den.

  SvarSlet
 4. Åh, man føler sig så voksen, når man også begynder at investere i biler ;)
  Men det ser ud til, at det er et rigtig fint "impulskøb" I der har gjort jer!

  Ps! Min bil var også beset, prøvekørt og betalt på godt og vel en time - og jeg er stadig glad for den :)

  SvarSlet
 5. Tillykke både med salg af lejlighed og bilkøb. Nu har jeg kigget med på din blog i flere uger og ender hver gang ved din DIY med aben. Den er så fin den abe og nu skal der altså snart hækles en abe her i huet også.

  Fortsat god søndag :-)

  SvarSlet
 6. Stort tillykke - tænk sig at have barn og ikke bil!!! Jeg tager hatten af, her hos os bonderøve....(læs: bor langt væk fra gadelygter i det mørke Jylland :o) var tanken om børn og ingen bil en helt umulig tanke, kunne dog godt til tider, ønske mig et billøst liv, især når regningen til service og reparationer kommer, men som min kloge mand siger "en bil er en brugsgenstand" husk det ;o)
  Det bliver da for fedt at cruise rundt i "bananen"
  med mand og lige om lidt børn.

  De kærligste hilsner
  Jill

  SvarSlet
 7. I kan også tro at vi glæder os til bare at køre hen hvor vil og hjem igen når vi vil. Slut med at vente på busser og toge mærkelige steder eller være afhængig af andre til at køre en eller låne bil af.

  Og ja, så er vores første bilkøb endt med at blive et rigtig fornuftigt et af slagsen, men det hænger jo også sammen med, hvornår vores behov reelt er opstået.

  Irene; håber at få et link til din abe, når du har fået den færdiggjort.

  SvarSlet
 8. Dejlig bil! Tillykke med det hele. Vi købte også skoda da vi ventede Trolden. Vores er en fabia Greenline da jeg har langt på job. Vi er super glade for den og den har en fantastisk økonomi og yders børnevenlig.

  SvarSlet