Vuffeli vov

1 gaveprojekt down - 2 to go.


Og det første jeg har fået færdig er denne pølsehund. Den har allerede fået for meget godt julemad og er derfor blevet for slap i benene til at kunne holde sin vom oppe (en anden gang må jeg nok hellere lave benene lidt større og måske lidt mindre fyld i maven), men synes alligevel den er blevet ret kær.Jeg har lånt opskriften fra en veninde, der i sommers fik den tilsendt fra Sara/Bournonville.

Jeg håber jeg når de sidste par projekter i aften, men bliver vist lidt presset, da jeg om lidt også lige har en juletræsfest i vuggestuen, der skal nås (udendørs - prhh). Heldigvis har jeg også lidt buffer-tid i morgen.

7 kommentarer

 1. Den er rigtig sød. Uanset om benene kan bære den eller ej.

  SvarSlet
 2. Den er nemlig rigtig sød! Også med tung mave og slappe ben... Jeg fik også opskriften af Sara, men har ikke fået syet en endnu.

  I øvrigt har jeg aldrig fået komplimenteret for de super skønne liberty bukser med mitzi print til babyen. Det er da musthave med en babypige i maven, så jeg overvejer også at sy nogle i den stil. Sengetøjet er også blevet enormt fint! Det ender med at blogging er en dyr fornøjelse med alt den inspiration!

  Jeg håber du er sluppet for din allergiske reaktion og kommet på højkant igen. Kun én gang har jeg prøvet en multi allergisk reaktion - og det var slemt, så jeg føler med dig.

  Rigtig glædelig jul! Maiken

  SvarSlet
 3. Sikke en fin hund!!! Må jeg spørge, hvor du har det fine mønstre fra? Vh Katrine

  SvarSlet
 4. Anja; Tak, ja jeg synes også den stadig er meget charmerende selv med for korte ben og tyk mave.

  Maiken; Tung mave og slappe ben, næsten en beskrivelse af mig selv for tiden :-) Og tak for komplimenterne :-) Nej, sådan en allergisk reaktion er langt fra sjovt. Har aldrig prøvet det før, så blev ret forskrækket til jeg fandt ud af hvad det var. Det går heldigvis stadig fremad, men er stadig synligt og kløende.

  Katrine; Jeg har lavet et link i teksten til Sara/Bournoville som er der jeg har opskriften fra.

  SvarSlet
 5. åh ja sorry... det havde jeg da overset.

  SvarSlet
 6. Den er kær, trods den tunge mave, der er jo heldigvis et år til jul ;) så maven kan nå at svinde ind.

  tak for link :)

  SvarSlet