Når teknikken driller

Kan gå fuldstændig i barnlig spagat over teknik, der ikke virker. I går aftes blev min symaskine ved med at gøre sådan her sådan her:Blev på et tidspunkt så hidsig, at jeg bare trådte pedallen i bund for at få den til at sy. Men det er ikke nogen god løsning for hverken nål eller maskine... Efter at have sundet mig lidt fik jeg skiftet nål og tråd og fik syet disse bukser færdige i oldemors gamle dynebetræk. Er ret vild med den sort/hvid-stribede rib til det meste for tiden.

7 kommentarer

 1. Åhhh det gør min også!!! Skal der bare en ny nål til??

  SvarSlet
 2. Øv øv øv.
  Men fine bukser, godt du ik gav op.
  Tager lige en pause fra systuen og kigger i blogverden i stedet for. Jeg har lige været oppe og slå med min overlocker. Jeg bliver vist aldrig helt gode venner med den. Hver gang jeg skal skifte tråd, driller den. Og hver gang jeg brokker mig, siger min mand, at det er en fejl 40! (hovedet der er ca 40 fra overlockeren) Så bliver jeg bare endnu mere sur. Hi hi...
  Tina :-)

  SvarSlet
 3. Ha ha, det kunne jeg vist også have fundet på ;-)

  SvarSlet
 4. Uh det lyder bare lidt for bekendt det der ;0)
  Godt du kom igennem det og fink lavet de fine bukser..
  Ha' en dejlig dag

  SvarSlet
 5. Åndsvage maskine.
  Jeg har lige smidt min nye overlocker til rep. forid den driller.

  Og min symaskine syr baglæns halvdelen af tiden. Så skal jeg lige slukke og tænde, og så virker den igen.

  Så jeg kender så bestemt også til det.

  SvarSlet
 6. hej Mie

  uf hvor jeg kender det.... - tænk hvad en ny nål kan gøre :)..... super søde bukser med stribet rib :)
  kjh

  SvarSlet
 7. Hihi, er SÅ glad for at høre at andre end mig kan blive super-barnlig ved en symaskine!!! (fortæller det straks til manden ved siden af migi sofaen...) :-)

  SvarSlet