Min egen KRAM-kopi

Efter at have fået babydragten fra KRAM hjem til Baby#2 har jeg puslet lidt med ideer til at lave lignende dragter selv. Jeg har tidligere lavet mange Elsebeth Gynther buksedragter, og kommer helt sikkert også til at lave mange flere, men den mindste størrelse i det mønster er 3 mdr. og det er lige rigeligt stort til de helt små bebser.

Så nu har jeg endelig fået lavet mig et mønster til en buksedragt i størrelse nyfødt (50/56). Mit første forsøg med mønstret er kommet til at se således ud.
Det er lavet i dejlig blød bomuldsinterlock fra Stof2000, der ikke er et materiale jeg ellers rigtig har gjort det i, men det gik faktisk let nok også selvom jeg ikke er i besiddelse af en overlocker. Benene er afsluttet med ribkant.Den bliver lukket med trykknapper, hvilke jeg stadig arbejder ihærdigt på at blive gode venner med - det går langsomt fremad.

Alt i alt er jeg så tilfreds med resultatet at jeg bestemt regner med at lave et par stykker mere. Tænker at sådanne heldragter kommer til at blive gode til det lille vinterbarn, der er i vente.

17 kommentarer

 1. Ej hvor er den blevet fin! OG super fint stof, mon det findes i en drenget farve?

  SvarSlet
 2. SUPER fin!! Kan lige forestille mig hvor dejlig blød den er !

  Smil fra Mia

  SvarSlet
 3. Hvor er den fin. Ja, det er ret svært at finde mønstre i de helt små størrelser. Jeg har også tænkt på at lave min ejen. Rigtig flot:-)

  SvarSlet
 4. Hvor er den bare fin. Er det noget du sælger? :)

  SvarSlet
 5. jeg ville ønske at min kreativitet ragte til at lave sådan små dragte.. suk..

  Lene 27+0

  SvarSlet
 6. Altså hvor er den bare sød!
  Julehilsen Tina

  SvarSlet
 7. Den er blevet rigtig fin! Hvis du vil have et mønster på en sparkedragt i de helt små størrelser, så har jeg et liggende fra Ottobre, som jeg kan tegne over til dig.

  SvarSlet
 8. Den er virkelig soed og flot. Godt gaaet!

  SvarSlet
 9. Tak skal I have, er også glad for nu at kunne lave til den mindste størrelse.

  Li; Det er ikke nogle jeg vil lave til at sælge ej heller mønstret, da det er noget jeg har tegnet direkte af fra en KRAM dragt, så det ville jeg synes var forkert. Men du kan købe KRAM-tøjet hos Lullaby.dk

  SvarSlet
 10. Hvor er den fin! Har haft den samme tanke i fht. EG modellerne, der mangler noget blødt til de helt små.. Godt gået!

  Kram B

  SvarSlet
 11. Ej Mie, hvor er den lækker - ville ønske mine unger var bitte små igen, så de kunne få sådan en lækker sag ;0)
  God aften..

  SvarSlet
 12. Ih, hvor er den skøn, Mie.
  Der gav du mig lige en idé - har nemlig det skønneste bomulds interlock liggende, og det kunne jeg da godt lige trylle om til en sparkedragt til Alfred!
  Det kan godt være du ikke er gode venner med trykknapperne - jeg er så til gengæld ikke gode venner med ribkanten, så det skal blive en udfordring ;o)
  Og ja, heldragter er bare det bedste til de små. Alfred har nærmest ikke andet :-)
  Kh Ulla.

  SvarSlet
 13. tak for linket :)
  Masse fint tøj.
  Får helt lyst til at købe ALT pigetøj - og jeg ved ikke en gang om jeg venter en pige... :)

  SvarSlet
 14. Eeej, jeg søgte netop en opskrift på en KRAM-dragt :o)
  Hvad har du gjort i kanterne i stedet for kantebåndet? har du et ekstra lag stof indenunder, og i så fald, hvor langt går det ned?

  Den er SUPER sød den dragt, rigtig lækkert stof og farve :o)

  SvarSlet
 15. Hej Stinel, jeg har syet et ekstra lag stof på og bukket det om i stedet for kantebånd. Jeg er bare gået ned til det lige dækker en cm under ærmegabet cirka.

  SvarSlet