Hygge-lørdag


I dag har den bare stået på indehygge for hele familien. Ida har leget med stort set alt sit legetøj, manden har sumpet lidt oven på gårsdagens firmajulefrokost og jeg har bagt boller og hæklet i rester til et flagranke-projekt i alle regnbuens farver.Aftensmaden var nem; vi skulle blot beslutte os for, hvilken thai-ret vi ville have. Min var dog noget stærkere end forventet, hvilket ikke tegner godt for mine natlige kampe mod halsbranden. Plukkeveer, bækkenløsning, ondt i ryggen, kramper og vand i kroppen kan være træls nok, men det er altså ingenting i forhold til, hvor ubehageligt og irriterende jeg finder den halsbrand som har indtruffet i nu begge mine graviditeter. Heldigvis har jeg lige været på apoteket i dag og forsyne mig med Balancid tyggetabletter, da jeg forlængst er ovre det niveau, hvor mælk og mandler alene slår til.

Nu får bøllebarnet et aftenbad af sin far inden det bliver puttetid, hvorefter jeg skal sy korssting på mine flag og opdatere mig på diverse serier jeg følger med i. God lørdag aften til jer alle.

3 kommentarer

 1. Uhh ja, halsbrand... Øv øv øv - det har jeg lidt af i stor stil i begge mine graviditeter..
  Håber du kan holde den nede med tabeletterne.
  Fortsat god weekend!
  Kh Louise

  SvarSlet
 2. hvis nu det blir for slemt sku du prøve gaviscon, det fås både flydende og som tabletter og det er fantastiskt.

  SvarSlet
 3. Øv, det lyder da som om du har fået alle graviditets herlighederne. Jeg håber at tabletterne kan få brugt med det...

  SvarSlet