Hvad mon dette skal blive til?

Kan du mon regne ud, hvad dette skal blive til?DIY følger, når projektet er færdigt og er tænkt som inspiration til en nem hjemmegjort (jule)gave.


Fandt forresten en anden god funktion til min nysyede frugtpose, da jeg skulle af sted med mit hækletøj til en veninde i går aftes. Må vist sy mig endnu en til netop til dette formål (den behøves jo ikke at være foret med voksdug).

13 kommentarer

 1. Hvad den skal blive til har jeg ikke gættet, men jeg glæder mig meget til at se det færdige resultat og ikke mindst din DIY.

  SvarSlet
 2. Hmmm det kan jeg ikke lige gætte - den ser seks-kantet ud og med lidt form.... Nej jeg er blank ;-) Jeg sidder netop og forsøger mig med din abe - glæder mig til at vise resultet frem :-)

  SvarSlet
 3. Hmm ingen gæt herfra, men glæder mig til at se resultatet. jeg sidder nemlig ligesom Sofie og er i fuld gang med min første abe. Kh Johanne

  SvarSlet
 4. Måske en grydelap? Måske en bordskåner? Måske en pude?
  Smil fra Mette

  SvarSlet
 5. En hæklet pose eller gulvtæppe (lang proces ;-D)

  Det ser spændende ud. Og vi er blir da nysgerrige nu...

  SvarSlet
 6. He he, sikke nysgerrige I alligevel er :-) Men I må væbne jer med tålmodighed lidt endnu, til jeg har fået lavet den færdig. Kan afsløre at det ikke skal være et tæppe, så så lang tid skal I heller ikke vente :)

  SvarSlet
 7. hej Mie

  jeg gætter på kartoffelvarmer :) - eller en hue :)
  kjh
  venter spændt ...

  SvarSlet
 8. En rund pude eller grydelapper

  SvarSlet
 9. Gleder meg til å se hva dette blir til slutt! Jeg tipper en kurv eller en skål:)

  SvarSlet
 10. Umiddelbart tænker jeg ammeindlæg...:) Hov, der var måske en idé til uld...jeg smutter, jeg har lige noget jeg skal have afprøvet...

  SvarSlet