Hjerternes fest


Jeg har netop doneret en hæklet abe magen til denne til den bedste jule-give away jeg har set her i Blogland.  Det er nemlig en kombineret give away og indsamling til Mødrehjælpens julehjælp til hårdt trængte familier. Og det er da et initiativ man kun kan have lyst til at støtte - synes du ikke?

Kunne du tænke dig at vinde aben eller en af de mange andre lækre donerede præmier kan du deltage i lodtrækningen lige her. Du kan også se, hvordan du selv kan donere en gave, hvis du har lyst til det.

8 kommentarer

 1. Det er så fint det de laver - og flot du har doneret. Jeg er lidt i tvivl om én person vinder alle gaver eller flere kan få lov at vinde - ved du det?

  Jeg vil uanset hvad donere og betale også.

  Smil fra Mia

  SvarSlet
 2. OOOOooohhh, Vilken sötnöt,,,, det är så fint med virkade detaljer...

  Kram josse

  SvarSlet
 3. Supergod idé med den indsamling, den er jeg også med på...
  Har forstået det sådan at man i løbet af december får mulighed for at købe lodder og dermed deltager i lodtrækningen om de forskellige donationer/giveaways.

  SvarSlet
 4. Mange tak for aben. Den er simpelthen så skøn.

  Til Mia: Gaverne bliver delt i 5 bunker og hver bunke går til én vinder. Det er allerede større end vi havde ture håbe på så der kommer til at sidde nogle meget heldige vindere rundt omkring. Det havde været vanskeligt at administer lodtrækning til hver gave derfor denne metode.

  De kærligste hjertehilsner

  SvarSlet
 5. Jeg har haft stor glæde af din opskrift på den hæklede abe. Den bringer stor glæde hos de børn jeg har foræret en :)
  På ovenstående billede sidder aben op af en hæklet larve (er mit gæt i hvert fald). Er det en du selv har lavet? og har du evt. en opskrift og et billede?

  Mvh Ditte

  SvarSlet
  Svar
  1. Dejligt den har vagt glæde rundt omkring. Det er ganske rigtigt en larve aben her sidder op ad. Opskriften på den finder du her: http://pralerier.blogspot.com/2011/10/hklet-tusindben-diy.html

   Slet
 6. Hej! Super skøn abe. Den må jeg simpelthen prøve at lave. Hvor mange nøgler garn går der til?

  SvarSlet