God bagjul og mavesnak

Så kom vi om på den anden side af julen. For Idas og mit vedkommende forløb den ganske hyggeligt, men vi savnede manden, der lagde sig om aftenen den 23. med et slemt maveonde, der først er på vej i bedring nu her den 27. Så det har ikke rigtig været jul for ham, den stakkel, og det eneste han har kunne få ned i juledagene har været lidt ristet brød alt i mens vi andre har siddet og smæsket os i alt det lækre julemad. Men som sagt har Ida og jeg alligevel hygget os og Ida har i den grad haft en fest i alle juledagene og stornydt resten af familiens selskab, opmærksomhed og gaver (og 7-9-13 ser det ud til, at alle vi andre er gået maveondet forbi, det eneste Ida og jeg lider af i dag er selskabstømmermænd).Men apropos maver; Da jeg vågnede i morges og fik set mig i spejlet syntes jeg pludselig jeg havde en slående lighed med disse figurer fra Alice in Wonderland. Se selv:

Hullubulu - navle hvor du henne?
Jeg er 35 uger henne nu og tager snart hul på den sidste (laaange) måneds ventetid. Det bliver så dejligt snart at møde lillesøster. Mentalt er jeg helt klar (eller så klar man nu kan blive), men rent praktisk er vi slet ikke med. Voksiposen skal findes frem, vi har ingen seng endnu og Ida sidder jo stadig i den klapvogn, der skal laves om til barnevogn igen. Og så skal vi have fundet ud af hvad vi gør med hele kørevognssituationen. Hvad har I andre, der har børn tæt på hinanden gjort? (her bliver der ca. 20 mdr i mellem). Jeg har fundet babytøjet fra Ida frem, men ikke fået gjort så meget mere ved det - mest fordi jeg ikke rigtig ved, hvor vi skal gøre af det. Idas tøj alene fylder jo puslebordskommoden ret godt ud. Men vi tager det stille og roligt, for vi finder jo nok ud af det hele hen ad vejen.

11 kommentarer

 1. Puha, har netop selv været igennem nogle af de samme overvejelser, da jeg har en pige fra juni 2008 og en dreng fra september 2010... Resultatet er at hun må gå på sine ben, mens lillemanden ligger i barnevognen. Har købt et ståbræt, men det bliver ikke brugt, for jeg kan simpelthen ikke være der med mine fødder?!
  Håber det løser sig hos Jer også:-)

  SvarSlet
 2. Hvor har du bare en flot mave!!!!!!

  SvarSlet
 3. mave snak : wauw for en flot mave du har :) - men åh hvor er det synd for manden din at han ikke har kunnet nyde.....
  kjh♥

  SvarSlet
 4. Hejsa!
  Jeg har 2 piger med knap 2 år i mellem, og tro mig, det er hårdt i starten, men nu hvor de er 5 og 7 er de hinandens bedste venner og det er det hele værd! Med hensyn til 'vognparken' brugte vi en barnevogn med et søskende sæde oven på, og en tvillingklapvogn bred nok til at liften kunne stå der i, så kan den ene ligge der og sove og den anden sidder og passer på hende i mens.

  Held og lykke med det!
  Knus fra Pia (som venter nr.3 til feb.)

  SvarSlet
 5. Super flot mave :)

  - Puha snart bliver det min tur, er gravid nu, og Alexander fylder kun lige et år om en uge - så der er også stress i mit lille hovede om hvordan det hele skal hænge sammen.

  SvarSlet
 6. Åh fine fine mave. Sejt at du har fyldt navlen ud:)
  Hvad med en af de der 3 hjulede klapvogne? Med sæde nedenunder. Så kan Ida sidde ovenpå og følge med i det hele, mens lillesøster kan ligge og sove og blive skånet for de voldsomme indtryk og den kolde vind. Og når lillesøster er klar til at indtage det øverste sæde, er Ida klar til at gå selv, eller forstå, at hvis hun ikke vil det, må hun sidde nederst. Eller hva?

  SvarSlet
 7. Sikken en dejlig mave du har :-)

  Her er der også 20 mdr mellem børnene, og vi har sådan et søskende sæde vi sætter på barnevognen. Jeg var, inden lillemandens ankomst, lidt betænkelig ved hvordan det skulle fungere og om Lilje ville "acceptere" at skulle sidde der. Men jeg må sige at det fungerer upåklageligt. Hun går det hun kan, og så kommer hun så op på sædet. Så har vi en fin og tæt kontakt (fordi hun jo har ansigtet mod mig) og kan rigtig pjatte og grine, mens lillebror alligevel bare ligger i barnevognen og sover.
  Sådan et sæde kan jeg i hvertfald anbefale - det koster vist ikke en gang alverden.

  Håber du og Ida slipper for maveonde, for det lyder da som en rigtig grim omgang. Æv.

  Kh Louise

  SvarSlet
 8. Flooot mave! Tænker at søskende-sæde idéen ikke duer, da I lyder til at have en kombivogn. Jeg har 2 år mellem mine og selv min den store pige kan gå rimelig meget, kan hun slet slet ikke gå langt nok til at holde f.eks. en indkøbstur eller lignende ud. Vi troede det gik, men har inderligt fortrudt at vi ikke købte en smart folde agtig (f.eks. City elite) tvillingeklapvogn, hvor liften kunne være i. Vi har også kombi, men bruger den kun som klapvogn - lillesøster på 5 mdr sover i liften/voksien i den og så kan den stadig bruges til når storesøster sover lur. For det er jo der det største problem er - når de begge skal sove. Så jeg vil anbefale: En god tvillingeklapvogn hvor Ida kan sove og baby kan sove! Held og lykke ;) - Loui

  SvarSlet
 9. Hov - lige et tip mere! Køb en Beco babycarrier. Med den løser de fleste af vores transport problemer sig hvert fald. Lillesøster har siddet i den fra nyfødt, elsker den og sover godt i den på min mave - storesøster kan snildt sidde i den hele vejen hjem fra vugger (ca 1,5 km) uden at jeg får ondt i ryggen eller skulder overhovedet. Man ligner lidt et pakkeæsel med en 2-årig på ryggen og en baby i klapvognen, men det fungerer. -Loui

  SvarSlet
 10. Jeg vil også tro en tvillingeklapvogn er det bedste, Ida har vel stadigvæk brug for en lur.?
  Ellers har jeg en kombi, hvis du mangler.?

  SvarSlet
 11. hov glemte helt, lækker mave:-)

  SvarSlet