Frugtpose

Siden jeg i sommers måtte kassere Idas frugtpose efter jeg først havde sat mig på den med en banan i og derefter glemt den et par dage under klapvognen, har jeg haft lyst til at sy en ny en til hende. Synes det er både smartere og mere miljøvenligt med sådan en frugtpose fremfor at slæbe de små snacks med i plastikposer. Jeg har bare ikke fået syet en - før i dag.



Denne frugtpose fik jeg endelig stukket sammen her til formiddag. Den er i noget lidt kraftigt retro bomuldsstof på ydersiden pyntet med zigzag-bånd og foret med noget lilla voksdug-stof på indersiden (til at tage det værste snask fra fremtidige banan-masnings-episoder) - en idé jeg har fået fra Julia Hausfrau. Som løbegang til snøren har jeg brugt skråbånd efter en DIY fra Helle/En fugl i hånden, og snøren er lavet af noget af det samme skråbånd. Dejligt sådan at kunne samle og mikse idéer fra flere steder.

4 kommentarer

 1. Hvor er den bare super flot :)

  SvarSlet
 2. Den er bare vildt flot. Overvejer selv at lave en til Lea, hun er lige startet i børnehave.

  SvarSlet
 3. Super flot pose. Elsker det stof der er inden i. Den minder mig om de poser min mor syede til mig, da jeg var barn. Jeg havde dem med på koloni med børnehaven. Med stoftusch havde hun skrevet mandag, tirsdag, onsdag... og de ekstra poser med nattøj og lign. Jeg har selv siden været på koloni med en børnehave hvor en forælder gjorde det samme og det var supernemt, når børnene skulle have tøj på næste morgen. Måske man skulle finde symaskinen frem.
  Kh. Teresa

  SvarSlet