Endnu et juleoutfit


Hos Malika og Rosa har jeg længe haft et godt øje til dette fine julestof med rensdyr og Rudolf. Så klart nok måtte jeg jo til sidst give efter og købe lidt hjem til en rundskåret julenederdel til Ida.Når jeg syr tøj til Ida planlægger jeg tit i mens, hvilket af hendes øvrige tøj, hun kan bruge sammen med (og gerne ned til mindste detalje). Det vil selvfølgelig komme til at se rigtig julet ud med en rød bluse til, men sådan en mangler jeg stadig at få fat i til hende. Synes det virker nærmest umuligt at få en helt rød bluse uden tryk eller andet hejs på til de små. Det ender derfor nok med den røde bluse med hvide kløvere fra Holly's som bl.a. kan fås lige her. Den endte jeg også med at købe sidste år til hende bare i body. Men får også lige nu tanken, at en Nørregaard-bluse kunne være sagen, evt. den sort/hvis stribede med rød halskant vil være god til. Nogen der ved om den findes i baby/børne størrelse?

Indtil videre har jeg tænkt hun får en hvid body på til (selvom det er en meget upraktisk farve til et vuggestuebarn) og så den nyeste mormor-strikvest. Så her kan I se, hvordan tøj-kontrol-moren her planlægger at sende sit barn i vuggestue på mandag.

16 kommentarer

 1. Hvor bliver hun bare den mest bedårene lille nisse.

  SvarSlet
 2. Freak! Men det er da et dejligt outfit. Hvad med en Little Italy? Kan de ikke fås i rød?

  SvarSlet
 3. Hvor bliver hun da bare fin!

  Og hvor er den lækker den lilla buksedragt du har syet til din lille baby:)

  SvarSlet
 4. Fedt stof - godt vi allerede er i december og jeg ikke skal købe mere stof, før symaskinen har fået fast plads :-)
  Lækkert sæt!

  SvarSlet
 5. Super fin nederdel, hvad med en sort/hvid bluse fra moonkids??

  SvarSlet
 6. Ej, så fin hun bliver..må du godt bestemme?? Begge mine piger begyndte allerede i 2 års alderen at have egne meninger..og de er ikke blevet mindre med årene. Så selvom der jeg nogle gange synes at sammensætningen på det valgte tøj er frygtelig, tja, så er jeg ved at lære at de jo selv må danne deres smag om hvad der passer sammen og hvad der ikke gør...istedet for at skændes :-)

  SvarSlet
 7. Min datter har en skøn rød bluse fra Milibe, da hun var baby havde hun en rød pg pink stribet fra Nørregaard. God jagt.
  Hilsen Jette

  SvarSlet
 8. For et flott og artig juleskjørt! Det stoffet var veldig fint!

  SvarSlet
 9. SÅ fint! Og nyd det nyd det nyd det! Min planlægning er slut på den front - får alligevel ikke gennemført det. Har lige syet de fineste blå bukser til min 2-årige datter - men næ nej, dem skal hun da i hvert fald ikke have på. Derfor er jeg netop så glad når hende på 4 måneder skider igennem igen igen - tænk sig, så jeg kan jo igen proppe hende i lige det outfit jeg lyster.

  SvarSlet
 10. Vi er store tilhængere af de ensfarvede Fast-bluser fra Bombibitt (http://www.bombibitt.dk/fast.html) herhjemme. Måske sådan én kunne du ? :o)

  SvarSlet
 11. Aj, hvor er det bare en lækker julenederdel. Jeg må straks videre til Malika og Rosas webshop.

  SvarSlet
 12. Hej Jeg blev fuldstændig forelsket i din fine julenederdel - og det samme gjorde mine to piger på 3 og 5 år. Så nu er jeg gået igang. Jeg har fået klippet stof - men måske kan du give mig et fif til din ribkant foroven? Hvor bred har du lavet den? Er der elastik gemt i den eller har du lavet den efter mål på din datter?
  Og forresten tusind tak for en skøn blog. Jeg "kigger" ind hos dig hver dag :-)

  SvarSlet
 13. Hej Mette
  Synes også den rundskårede model her er rigtig fin. Jeg har et måleskema til ribbredden fra en sybog(og det er kun ribstof jeg har brugt, ikke noget ekstra elastik). Målskemaet går kun til tre år, men der er taljeribben 12x35 cm + sømrum, der bliver ca. lagt 2 cm til i bredden pr. år, så 5 år må være omkring 12x39 cm.

  SvarSlet
 14. Tusind tak for dit svar. Her på Sjælland sner det, så nu vil jeg skynde mig at hente mine piger i deres børnehave, og så vil jeg hjem og sy! Glæder mig :-))

  SvarSlet