Der arbejdes


En stor del af weekenden er gået og kommer til at gå med produktion af årets julegaver. Det sker i høj grad ved den snart glødende symaskine, hvor der i dag både er røget igennem til julegaver, navngivningsgave og lidt til Baby#2's gaderobe. Når symaskinen får sig en fortjent pause i ny og næ bliver der hæklet og arbejdet med lidt med billeder. Jeg er efterhånden ved at være godt med mht. de gaver. Jeg har i hvert fald fået mig et nogenlunde overblik, hvilket jeg synes kan være halvdelen af det.Til alle jer, der også er vild med små neonfarvede detaljer vil jeg lige vise denne skønne elastiksnor som jeg fandt på min vej rundt på indkøb af remedier til gaver. Jeg har tidligere kun kunne finde elastiksnor i sølv (udover sort og hvid) i Panduro, men har haft drømt om andre farver og nu faldt jeg altså over det. Det skal bruges til noget barnevognsophæng og hvad jeg ellers kan finde på at bruge sådan noget fint elastiksnor til.

4 kommentarer

 1. ej for noget lækkert stof der ligger under sy maskinen. ;-)

  SvarSlet
 2. Uhh det ser spændende ud, Mie :)

  SvarSlet
 3. Sikke noget spændende stof, der sidder i maskinen - håber du viser billeder af hele produktionen - når altså julen er vel overstået og alle har fået deres gaver ;o)
  Kh Karen

  SvarSlet
 4. Årh! Så fint neon! Det må jeg have fingrene i. Du har vel ikke også set neonpink skråbånd et sted? Kunne jeg virkelig godt tænke mig. Og sjovt i øvrigt.. er ved at sy en heldragt til min lille 5-måneders bebs(som modsat din er ekstern ;)) i den lilla kløver interlock også. Dog en lidt anden model, men pudsigt!

  SvarSlet